Make your day different

Logo Cover

Nikolina Pišek bez zadrške progovorila o obiteljskim odnosima, osudama i prijetnjama, ali i o zabrinutosti za sigurnost kćeri Une Sofije

Za televizijsku voditeljicu Nikolinu Pišek protekla godina bila je zasigurno jedna od najtežih do sada. Njezin suprug Vidoje Ristović, srpski povjesničar umjetnosti, iznenada je preminuo u svibnju u dobi od 44 godine, a njezin život tada se u potpunosti preokrenuo. Četrdeset dana nakon suprugove smrti, poznata Zagrepčanka prestala je nositi crninu, a sada je priznala da je zbog tog poteza dobivala prijetnje. U razgovoru za Zagreb.info, osvrnula se na obiteljske odnose, ali i kako se cijela situacija odrazila na njezinu kći Unu Sofiju koja je prerano ostala bez oca…

Zagrebačka voditeljica Nikolina Pišek u posljednjih nekoliko mjeseci našla se u fokusu interesa javnosti, a često je nalazila i na zlobne kritike.

Zgodna 47-godišnja poduzetnica osvrnula se na teško razdoblje koje je iza nje, a objasnila je i kako se nosila s osudama, te iskreno priznala da je zabrinuta za sigurnost svoje kćerke Une Sofije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

‘Ja sam jedna tipična udovica koju dosta vole osuđivati. Možda da sam imala taj luksuz, da se ušuškam u nekakvo razdoblje mira i razdoblje kontemplacije i razdoblje žaljenja i svega što si neki ljudi vole i mogu priuštiti. To je sasvim u redu nakon što izgube neku osobu iz svog života koja im je puno značila. Ja nisam imala taj luksuz pa sam morala postati sve ovo što Balkan ne odobrava. Znači, ne odobrava da nastaviš sa svojim životom’, ispričala je Nikolina za Zagreb.info te nadodala kako je mjesecima bila izložena optužbama od strane srpskih medija, koje su sve od reda dolazile od svekra Miše Grofa.

Televizijska voditeljica objasnila je kako su odnosi između njezinog pokojnog supruga i njegovog oca bili praktički nepostojeći, te da je ona bila kolateralna žrtva.

Istaknula je i kako 8-godišnja Una Sofia, koja je u ranoj dobi ostala bez oca, nije u kontaktu s obitelji iz Srbije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

‘Nitko ne pita za nju. Kad kažem nitko, stvarno mislim apsolutno nikad. I to je tužno. Pokušavam si objasniti tako da nitko nije dužan da se bavi s njom jer sam joj ja majka tako da bi ju trebalo zaštititi. Ali ono što je meni kontradiktorno da oni žele njoj nauditi. Žele se svi, ajmo reći, nekome nametnuti i materijalno okoristiti, tako da samim time žele njoj nauditi, odnosno meni, odnosno onemogućiti nam nekakav normalan život, ali namjerili su se na krivu’, poručila je.

Obzirom Vidojeva prva supruga osporava Nikolini pravo na ostavštinu nakon smrti supruga, Una Sofia izgubila je kontakt s 13-godišnjom polusestrom Mateom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Podsjetimo, Vidoje Ristović, srpski povjesničar umjetnosti i suprug Nikoline Ristović iznenada je preminuo 8. svibnja u 44. godini života, a niti dva mjeseca kasnije njegov otac Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, krenuo je iznositi teške optužbe na račun snahe, koja je bila u braku s njegovim sinom od 2013. godine i u kojem su godinu dana kasnije postali roditelji kćerkice Une Sofije.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci