Make your day different

Logo Cover

Nemate motivaciju za trening? Beauty i fitness stručnjakinja Vinka Prekupec otkriva 3 sjajna razloga iz kojih ćete već danas poželjeti početi vježbati

Kraj zime idealno je razdoblje da počnete pripremati figuru za nadolazeće ljetne dane. Ako ste među onima koji se sami ne mogu natjerati na trening, beauty i fitness stručnjakinja Vinka Prekupec pomoći će vam da pronađete motivaciju. Vlasnica poznatog centra za edukaciju Caprice, čija je klijentica i glazbenica Severina, može se pohvaliti brojnim diplomama, nagradama i priznanjima na ovom području. Cijenjena beauty ekspertica u nastavku otkriva tri razloga zašto već danas trebate početi vježbati…

Smješten u centru Zagreba, ali opet dovoljno skriven kako bi pružio maksimalnu diskreciju, Beauty Center Caprice prava je mala oaza opuštanja u koju ćete s užitkom pobjeći kada se poželite odmaknuti od svakodnevnog stresa i užurbanog načina života.

@severina

Posebnost ovog salona leži  u tome da nudi kompletnu paletu usluge njege lica i tijela, a svakom klijentu pristupa se na potpuno individualiziran način. Izrazito sam ponosna na svoje vjerne klijentice, među kojima su i brojna poznata lica, poput splitske pjevačice Severine.

Ovo doba godine idealno je da se posvetite svom tijelu i oblikovanju linije, kako iz estetskih razloga, tako i iz zdravstvenih. Ipak, pronaći motivaciju jedan je od najvećih izazovima s kojima mnogi susreću na ovom putu.

Vinka Prekupec

Ako vam savršeno oblikovano tijelo naše trenerice ili ‘six pack’ na trbuhu našeg trenera nije dovoljan razlog da se pokrenete, možda biste motivaciju trebali potražiti u osjećaju jutarnjeg buđenja sa zadovoljstvom, odmorni i bez bolova.

Kako bih vas potaknula da zavolite tjelovježbu i s uzbuđenjem pristupite baš svakom treningu, čak i onda kada biste cijeli dan najradije proveli na kauču, istaknut ću tri sjajna razloga zašto valja redovito trenirati.

Beauty Centar Caprice

1. Bezbrižno uživanje u hrani

Maštate li o bezbrižnom konzumiranju obroka bez odricanja i brojanja kalorija, čarobna formula glasi – potrošite više nego što unosite! Na ovaj način većina naših klijentica željno iščekuje trening jer, primjerice, ponedjeljkom trošimo kalorije od vikenda. Sve ide po dogovoru, a prvi rezultati najbolja su motivacija za nastavak.

2. Pravilno držanje

Ravna leđa također mogu i moraju biti jedan od motivatora. Osim što čini čuda za izgled cijelog tijela, pravilno držanje potiče rast samopouzdanja i umanjuje rizik od pojave bolova u leđima. Usto, osobama koje ‘drže’ ramena dolje, a prsa vani automatski i trbuh izgleda ravnije.

@vbulusheva

3. Poboljšanje zdravlja cijelog tijela

Pored svega navedenog, zdravlje bi trebalo biti i ostati najvažniji izvor motivacije za trening. Brojna istraživanja dokazala su tjelovježba povoljno utječe na imunološki sustav, hormonalni balans, krvni tlak i mentalno zdravlje. Sigurna sam da će se svatko složiti kako su ovo i više nego dobri razlozi da što prije početne trenirati.

 

Pripremila: Vinka Prekupec
Beauty Centar Caprice
Foto: Instagram / Bojan Zibar


Hzzo


Slični članci