Make your day different

Logo Cover

Posljednjom fotografijom Severina je sve ostavila bez daha! Hrabro se razodjenula, pokazala tijelo boginje i doslovce zapalila Internet

Splitska glazbenica Severina do 50. rođendana sitno broji. Točnije, do velike proslave odbrojava još samo tri mjeseca. Sudeči prema posljednjoj fotografiji, koju je glazbenica objavila na Instagramu, može se reći kako je njome pedesete pretvorila nove tridesete. I da, Internet gori…

Severina se doista može pohvaliti tijelom boginje. Vitku i isklesanu figuru duguje svojoj željeznoj disciplini.

@severina

Nije tajna da posljednjih sedam godina splitska glazbenica redovito vježba u zagrebačkom Beauty Centru Caprice pod budnim okom vlasnice Vinke Prekupec, a da se odlično osjeća u svojoj koži, Severina je pokazala u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu, gdje je objavila fotografiju, za koju je zaslužna Jelena Balić, s kojom već godinama ima uspješnu suradnju.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Severina (@severina)

Fotografijom, na kojoj njezino vitko isklesano tijelo nikome ne može promaknuti, mnoge je uvjerila kako ona s godinama izgleda sve bolje i bolje. I doista. Tko bi rekao da će 21. travnja proslaviti 50. rođendan? Za nju su godine, definitivno, samo broj.

A ako se pitate kako uspijeva održati tako vitku i zanosnu figuru, tajna je zapravo vrlo jednostavna – upornim vježbanjem. Više o Beauty Centru Caprice doznajte OVDJE!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

@severina

Foto: Instagram/Jelena Balić

Slični članci