Make your day different

Logo Cover

Najpoželjniji hairstyle ovog ljeta nekad su nosile samo ‘demode’ djevojke, a danas je must-have beauty trend!

Frizura ne može biti jednostavnija, a uz taj, davno rado nošen detalj, jednako ćete zasjati na plaži, ulici, na poslu kao i na glamuroznoj zabavi….

Sjećate li se one epizode Seks i grada kad su cure bile u klubu, a onda je Carry za šankom primijetila djevojku s visokim konjskim repom zavezanim velikom svilenom gumicom za kosu. Automatski je napravila svoj slavni izdužen izraz čuđenja pa potom prasnula u smijeh, uz komentar: ‘Ova, vidi se, nije iz Grada’, aludirajući pritom da je djevojka opasno de-mo-de. Kao mala seljančica.

A onda je došla 2018. godina.

@sexandthecity_newyork

Godina koja je ponovno na tron vratila baš tu veliku, sjajnu, svilenu gumicu za kosu, a koja danas više ne predstavlja djevojačku ležernost, već više šik izgled te se različitim izgledom, bojama i materijalima može odlično uklopiti u svaki look. I zapravo je postala nevjerojatno poželjna, što zbog mode, a što zbog brige o kosi.

@gretes.shop

Ljeti zbog vrućina kosu često nosimo u repu, a ove velike, mekane, pufaste gumice puno su nježnije prema njoj. I zato i mi, uz već poznate dame koje su se priklonile ovom trendu, objeručke prihvaćamo moderne, velike gumice.

Nosi je Viktorijina anđelica Romee Strijd…

@romeestrijd

A neki dan se s najmodernijim konjskim repom slikala i poznata američka stilistica za kosu Danielle Priano.

@daniellepriano

Ako je ona nosi s ponosom, onda to doista jest novi trend u zraku….

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci