Make your day different

Logo Cover

Najimućniji Hrvat Davor Lukšić i njegova supruga Cristel postali roditelji, a evo kako su divne novosti uspjeli sačuvati od javnosti

Jedan od najimućnijih Hrvata Davor Lukšić i njegova supruga Cristel Carrisi Lukšić postali su roditelji! Kao što su vješto skrivali vijest o trudnoći, tako je i kći slavnog talijanskog pjevača Al Bana Carrisija u tajnosti rodila dječaka koji je na svijet stigao prije četiri dana…

Davor Lukšić, vlasnik lanca najluksuznijih hotela u Hrvatskoj i njegova supruga Cristel Carrisi Lukšić prije četiri dana su postali roditelji svog prvog djeteta – dječaka. Talijanski mediji doznaju kako je dječak rođen u Zagrebu te kako su ponosni roditelji netom prije poroda unajmili vilu hrvatskog reprezentativca Luke Modrića u podsljemenskoj zoni.

@crisberry_

Tamo naime provode prve dane sa svojim sinčićem. Svoje uzbuđenje ne može sakriti ponosni djed i legendarni talijanski pjevač Al Ban Carrisi koji je prije par dana opisao svoju beskrajnu sreću što će mu njegova kćer podariti unuka.

@crisberry_

‘Svi daljnji koncerti bit će podređeni našem unuku o kojem ću brinuti sa suprugom Rominom. Bit ćemo djed i baka. I to nas veseli. Čim se maleni rodi, u njegovu čast rodit će se i nova pjesma, no prvo čekam da ga upoznam. Znam da će me, čim ga ugledam, preplaviti emocije, a iz srca će u tom trenutku izaći prave riječi koje ću i uglazbiti’ – otkrio je tada Al Bano za talijanski tjedni časopis Nuovo.

@crisberry_

Fotografije: InstagramHzzo

Slični članci