Make your day different

Logo Cover

Mračna priča u pozadini najskuplje rastave u zvjezdanoj povijesti

Sudska bitka koja će presuditi braku bogate nasljednice Formule 1 i markantnog poduzetnika već je počela, oboje su angažirali najbolje odvjetnike u branši, a njihov razvod mnogi su već proglasili najskupljom rastavom u zvjezdanoj povijesti koja bi s trona mogla skinuti upravo rastavu Petrine majke Slavice i oca Bernija

Prošlo je prije tjedan dana otkako je u svijet obišla vijest o pokretanju brakorazvodne parnice između Petre Ecclestone i Jamesa Stunta, a u javnost neprekidno cure mračni detalji koji se kriju iza naprasne odluke o okončanju njihovog naizgled idiličnog braka u kojem su postali roditelji četverogodišnje Lavinije te dvogodišnjih blizanaca Jamesa Jr i Andrewa.

Petra Ecclestone i James Stunt

Ipak, ako je suditi po informacijama koje neprestano isplivavaju na površinu, Petrina odluka o okončanju šestogodišnjeg braka s markantnim poduzetnikom, mogla bi biti upravo ona koja joj je spasila život. Naime, mlađa kći svjetski poznatog tajkuna, supruga je optužila za nasilje, zlostavljanje i zlouporabe droge, a naizgled uglađeni James, svoj uvrnuti karakter nije uspio sakriti ni pred sudom koji se sablaznio nad njegovim potpuno neprimjerenim ponašanjem.

Objavu dijeli S. Ismay (@sna_gnis)

Kako prenosi  Daily Mail, James je tijekom sudske parnice prišao Petrinom ocu Bernieju Ecclestoneu i nazvao ga je “pi…m”, dotaknuo po ramenu i izašao iz sudnice. Vidno uzrujani Bernie se ustao sa svog mjesta i potrčao za zetom, ali sudac ga je zaustavio prije nego je dobio priliku za repliku i zamolio da se vrati u sudnicu.

– ‘Gospodine Eccleston, molim vas nemojte mu odgovarati, znam da ste u iskušenju. I nemojte dopustite da se to nastavi izvan sudnice, dugoročno vam to neće pomoći.’ – sudac je savjetovao Berniea, a  Petra je sa saslušanja izašla u suzama.

Da im je brak ispunjen svađama i nasilnim ponašanjem bili su svjesni svi članovi Petine obitelji koji su bili beskrajno sretni kada je konačno odlučila predati papire za razvod.  Bernie Ecclestone, prenosi ugledni britanski portal Mirror, bilo je dobro upućen u nesuglasice svoje kćeri i zeta, a Jamesa je okrakakterizirao kao nasilnika koji je njegovoj kćeri u par navrata prijetio i smrću.

Petra Ecclestone i James Stunt s kćerkicom

Priča o razvodu teškom 6 miljardi dolara u maniri dobro razrađene ljubavne drame tek počinje dobivati obrise svog mračnog i uvrnutog zapleta, a naizgled idiličan život plavokose bogatašice raspada se naočigled zgrožene javnosti.  S ovom majkom troje djece solidalizirale su se žene diljem svijeta, a njezina se se priča (osim po broju zelenih novčanica) ne razlikuje od onih čije nesretne epiloge gotovo svakodnevno čitamo u crnim kronikama dnevne štampe.

Vrijeme će pokazati na koji će se način rasplesti ova priča, a na sudu je tek da odredi sudbinu ove gorke borbe nad skrbništvom troje male djece i raspodijeli bogatu imovinu ovog nekad sretnog para čija vrijednost doseže 6,2 milijardi eura.

Fotografije:: Guliver/CoverImages


Hzzo


Slični članci