Make your day different

Logo Cover

MARINELA I NIKKY VUKSAN: ‘Jedva čekamo bebu!’

Šest mjeseci nakon spektakularnog vjenčanja u zagrebačkoj Župi svetog Ivana Krstitelja supružnici Marinela i Nikky Vuksan uživaju u svojem prvom bračnom ljetovanju. Odmaraju se na skrovitim plažama diljem Jadrana. Nogometni menadžer i lijepa odvjetnica pri tome ne mare za znatiželjne poglede, uživaju jedno u drugome, u suncu i moru, i u vrućim poljupcima na Palmižani.

Prvi predah od posla 39 – godišnji Nikky Vuksan i njegova dvanaest godina mlađa supruga uzeli su početkom lipnja. No on je tada bio rezerviran samo za povremene i kratke bijegove iz grada, za odlaske na romantične vikende. Od Opatije, srednje i južne Dalmacije, uživali su u svakom slobodnom trenutku. Tako su u društvu bliskih prijatelja tulumarili na Ultri nakon koje su se ubrzo ‘preselili’ na Hvar, otok za koji ih vežu posebne uspomene. Da im je ovo najsretnija godina u životu govore i brojne fotografije koje Marinela Vuksan stavlja na društvene mreže.

@marinelavuksan

– Oboje smo imali posla preko glave i jedva smo dočekali odmor. Nakon što sam položila pravosudni ispit odmah su me ‘bacili u vatru’ tako da nisam stala s poslom – našalila se duhovita Zagrepčanka i najavila još fotografija na društvenim mrežama, ali kad malo više dobije brončani ten.

@marinelavuksan
@marinelavuksan

 

Za Marinelu i Nikkyja će otok Hvar uvijek biti mjesto na koje će se rado vraćati. Ondje su se, naime, upoznali. Bila je to filmska, pomalo stidljiva ljubav na prvi pogled, a uz nju je raslo i danas neraskidivo prijateljstvo.

@marinelavuksan

 

Na glasu kao vrlo šarmantan, duhovit i profinjen Nikky je svoju lijepu suprugu osvojio čvrstim karakterom a danas joj je, otkriva ona, najveća podrška u životu.

– Nikad nisam bila sretnija i jedva čekamo bebu koja će samo zaokružiti našu ljubav, ali to će se sve dogoditi kad dragi Bog da. Iskreno, jako se veselim majčinstvu, znam da će mi se život preokrenuti naopačke ali mlada sam i prepuna snage tako da se jako veselim toj avanturi – kaže Marinela.

 

 

Napisala: Ana Ismailovski
Fotografije: InstagramHzzo

Slični članci