Make your day different

Logo Cover

Marinela i Nikky Vuksan čekaju prvo dijete: Čestitke pljušte sa svih strana!

Marinela Vuksan i njezin suprug Nikky Vuksan, nogometni menadžer, u slatkom su iščekivanju svog prvog djeteta. Otkrila je to upravo lijepa odvjetnica fotografijom na Instagramu, na kojoj pozira a u prvom planu je upravo njezin zaobljeni trbuščić i njezina ruka kojom ga pridržava.

Svega nekoliko minuta nakon što je lijepa odvjetnica Marinela Vuksan objavila dražesnu fotografiju na kojoj se ističe njezin zaobljeni trbuščić zaredale su se čestitke i lijepe želje njezinih prijatelja. Mlada je trudnica, čini se, dugo čuvala svoju slatku tajnu.
Ona i 40 – godišnji nogometni menadžer Nikky Vuksan u braku su nešto duže od godinu i pol dana. Prošle godine tijekom svojeg prvog zajedničkog ljetovanja na otoku Hvaru, koji će ih vječno podsjećati na trenutke njihovog upoznavanja, Marinela je za Cover Style i sama priznala kako silno priželjkuje majčinstvo.
– Nikad nisam bila sretnija i jedva čekamo bebu koja će samo zaokružiti našu ljubav, ali to će se sve dogoditi kad dragi Bog da. Iskreno, jako se veselim majčinstvu, znam da će mi se život preokrenuti naopačke ali mlada sam i prepuna snage tako da se jako veselim toj avanturi – izjavila je Marinela. A želja joj se nakon svega godinu dana i ostvarila!

@marinelavuksan

Nogometni menadžer i ovlašteni agent za prodaju nogometaša Nikky Vuksan izmijenio je crkvene bračne zavjete s Marinelom Penavom, tada odvjetničkom vježbenicom, u zagrebačkoj Župi svetog Ivana Krstitelja, a potom je par u hotelu Westin priredio tulum za pamćenje. Mladenka je blistala u raskošnoj bijeloj i čipkanoj vjenčanici.

@marinelavuksan

Ona i suprug prvi su bračni ples otplesali na taktove pjesme ‘Zlato moje’, koju je izveo Petar Grašo. Marineli je vjenčana kuma bila dugogodišnja prijateljica Julijana Jukić iz Posušja, kojoj je mladenka posvetila i post. Naime, još prije 16 godina prijateljicu je zamolila da joj bude svjedok na vjenčanju. I taj su trenutak obje presretne dočekale.

Nikky i Marinela, osim sličnih pogleda na život i strasti prema putovanjima, dijele datum rođenja, 17. listopada. Ove su zime na otoku Koh Samui, na Thailandu proslavili prvu godišnjicu braka.

@marinelavuksan

 

@marinelavuksan

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci