Make your day different

Logo Cover

Margot Robbie zadivila u elegantnoj crnoj kreaciji s ogrtačem na londonskoj premijeri filma gdje je vladao dress code u čast kraljice Elizabete II.

Australska glumica Margot Robbie trenutačno diljem svijeta promovira svoj novi film, kriminalističku komediju ‘Amsterdam’ redatelja Davida O. Russella. Nakon New Yorka, glumačka ekipa stigla je u britansku prijestolnicu. U čast pokojnoj kraljici Elizabeti II., koja je preminula 8. rujna, dress code u londonskom kinu Odeon Luxe na Leicester Squareu bila je crna boja. Jedna od najljepših holivudskih plavuša tom prigodom odjenula je crnu haljinu s prorezima koju krasi upečatljivi plašt koji se veže oko vrata i (s razlogom!) potpuno zasjenila ostale kolege iz filma…

U londonskom kinu Odeon Luxe održana je premijera filma ‘Amsterdam’ u kojem jednu od glavnih uloga tumači 32 – godišnja glumica Margot Robbie.

Lijepu Australku pratili su mnogobrojni pogledi dok se na ‘zelenom’ tepihu pojavila u raskošnoj, pomalo gotičkoj kreaciji koja joj pristaje kao salivena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Margot Fãs (@margotbrnews)

Atraktivna glumica, koju ćemo iduće godine gledati i u filmu o legendarnoj lutkici Barbie, odjenula je crnu toaletu koju krase trendi prorezi na trbuhu i efektan ogrtač u stilu plašta koji se veže oko vrata.

Spomenuta kreacija djelo je francuske kuće Celine, a kombinaciju je upotpunila srebrnim sandalama s potpeticom iza kojih stoji slavni talijanski dizajner Giuseppe Zanotti i visećim naušnicama koje su njezinu stajlingu podarile dodatnu dozu glamura.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Margot Fãs (@margotbrnews)

Glumici su se na ‘zelenom’ tepihu pridružili kolege iz filma – Christian Bale, Remi Malek i Andrea Riseborough koji su također bili odjeveni u crno kako bi odali počast kraljici Elizabeti II. koja je preminula 8. rujna u dobi od 96 godina, a čiji se posljednji ispraćaj održao ponedjeljak.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci