Make your day different

Logo Cover

Makarska je dobila prvi hotel s pet zvijezdica, a među 300 uzvanika na svečanom otvorenju Bojana Gregorić ukrala je sve poglede u glamuroznoj toaleti

Sinoć je u Makarskoj svečano otvoren Aminess Khalani Beach Hotel. Prvi je to hotel u Makarskoj koji se može pohvaliti s 5 zvjezdica. Zabava otvorenja se odvijala u tri čina, na čak tri hotelske lokacije, a uzvanici su mogli razgledati hotel čijih se 8 katova s 299 soba prostiru na najljepšoj kulisi, između očaravajućeg plavetnila mora i impozantnog Biokova.

Makarska je sinoć bila centar dobre zabave, više od 300 uzvanika uživalo je u bajkovito orkestriranom svečanom otvorenju najvećeg hotela u Makarskoj, Aminess Khalani Beach Hotela.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Otvorenje se odvijalo u tri čina, prvi čin se odvijao u lobbyu i atriju, drugi čin na hotelskom bazenu dok je nastavak zabave bio na rooftopu hotela. Kroz sve činove svečanog otvorenja uzvanike su provele voditeljice Bojana Gregorić Vejzović, glumica koja je stigla u glamuroznoj toaleti s potpisom jedanog od najistaknutijih domaćih dizajnera Ivice Skoke, i televizijska voditeljica Iva Šulentić, koja je, pak, blistala u crnom od glave do pete.

 

Hotelski lobby i atrij poslužili su kao prava kazališna scena prvog čina otvorenja tijekom kojeg je pijanistica Lana Janjanin svojim čarobnim skladbama uvela sve uzvanike u magičnu noć svečanog otvorenja hotela.

Tijekom drugog čina uz hotelski bazen goste je svojim energičnim nastupom rasplesala Maya Azucena uz pratnju banda, a uzvanici su uživali i u izvedbi plesnog kolektiva Traumatic Arts. Završetak drugog čina uslijedio je nakon impozantnog vatrometa.

Iva Šulentić

Treći čin je bio samo za one željne predivnog pogleda, jer su se upravo za njega uzvanici uputili na rooftop hotela gdje su uz pomno biranu glazbu DJ-a nastavili dobru atmosferu, uz pogled koji se pružao na cijelu Makarsku rivijeru.

Aminess Khalani Beach Hotel svojom se impozantnošću pokazao kao pravi game changer na području Makarske. Luksuzne i prostrane sobe minimalističkog dizajna te očaravajući zajednički prostori djelo su renomiranog arhitekta Jerka Rošina i Studija Argentaria iz Sarajeva. Svi ljubitelji vrhunske gourmet ponude u hotelu će pronaći idealnu destinaciju za uživati u vrhunskim delicijama.

Za gourmet ponudu zaduženi su bili najprepoznatljivija imena hrvatske gastro scene, poput Davida Skoke, Hrvoja Zirojevića, Melkiora Bašića, Luke Džamarije, Matije Bogdana i Igora Gudca, koji su svaki tanjur obogatili iznimnom tehnikom obrade najsvježijih namirnica lokalnih OPG-ova, a jela su sljubljivali s vrhunskim vinima vinarija Tomac, Skaramuča, Tomaz, Bura Mrgudić te vinarije Nuić.

Ovako luksuzan Aminess Khalani Beach Hotel zasigurno će ispisivati zlatne stranice hrvatskog turizma, a boravak u njemu činit će uistinu nezaboravan doživljaj za sve goste.

Foro: promo

Slični članci