Make your day different

Logo Cover

Maja Lena Lopatny sitno broji do dolaska prinove! Lijepa trudnica u chic ljetnom izdanju pokazala zaobljeni trbuščić, ali i nešto otkrila…

PR stručnjakinja Maja Lena Lopatny, kći glumice Mije Begović i neprežaljenog vaterpolista Ronalda Lopatnyja i njezin životni partner Karlo Šeparović u slatkom su iščekivanju prvog zajedničkog djeteta. Otkako je otkrila da će postati majka, magistra novinarstva dala je naslutiti koliko uživa u trudnoći, a sada je oduševila obožavatelje fotografijom na kojoj pozira u chic ružičastom kupaćem kostimu koji je divno naglasio njezin poveći trbuščić. Usto, lijepa magistra novinarstva otkrila je kako je već u 40. tjednu trudnoće čime je dala naslutiti kako su u pitanju dani do dolaska prinove…

Početkom veljače PR stručnjakinja Maja Lena Lopatny i njezin partner Karlo Šeparović u siječnju su otkrili da očekuju prvo zajedničko dijete, a potom su priredili zabavu povodom otkrivanja spola njihovog prvog djeteta i svima obznanili da im stiže djevojčica.

Lijepa 32-godišnja magistra novinarstva sada je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u ljetnom izdanju i da uistinu sitno broji do prvog poroda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

‘Ne mogu vjerovati da toliko sitno brojimo‘, napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira kraj bazena u jednodijelnom kupaćem kostimu jarko ružičaste boje te je preko njega odjenula lepršavi kaftan, a brojni prijatelji i pratitelji u komentarima su joj poručili kako jedva čekaju da im javi da je rodila.

Unatoč tome što je u dugogodišnjoj i stabilnoj vezi, o njezinom odabraniku u javnosti se ne zna baš ništa, a Maja je izrazila želju da tako i ostane. Na društvenim mrežama objavila je tek jednu zajedničku fotografiju povodom proslave njezinog 32. rođendana u rujnu prošle godine, kao i nakon službenog fotografiranja za Gloriju kada je obznanila trudnoću.

Ipak, otkrila je tada za Gloriju kako je Karlo čovjek kojeg je odabralo njezino srce te da joj je bio najveća podrška i kada joj je život nakon duge i teške bolesti oduzeo voljenog oca Ronalda Lopatnyja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Mnogi ju uskoro priželjkuju vidjeti i u vjenčanici, no svadba će s obzirom na okolnosti ipak malo pričekati.

Svestrana magistra novinarstva, koja je u jeku pandemije upisala doktorski studij na Fakultetu za menadžment u turizmu, otkrila je da još uvijek nije otišla na porodiljni dopust, a trenutačno radi za jednu turističku kompaniju.

Proteklih godina zbog posla, ali i ljubavi živjela je na relaciji Zagreb-Korčula-Istra.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci