Make your day different

Logo Cover

Maja Lena Lopatny proslavila 32. rođendan na luksuznoj lokaciji u elegantnom izdanju, čestitke (i komplimenti!) pljušte sa svih strana

Magistra novinarstva Maja Lena Lopatny rijetko objavljuje na društvenim mrežama, a sada se pohvalila velikim razlogom za slavlje. Naime, kći glumice Mije Begović i neprežaljenog bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja zakoračila je u novu životnu godinu, a tim povodom organizirala je tulum za pamćenje u luksuznoj vili na Plešivici. Zgodna stručnjakinja za odnose s javnošću otkrila je detalje slavlja, pohvalila se elegantnim modnim izdanjem, a brojne čestitke (i komplimenti!) ne prestaju stizati na njezinu adresu…

Iako svoj privatni život nastoji držati dalje od očiju znatiželjnika, magistra novinarstva Maja Lena Lopatny katkad ne može odoljeti da se ne pohvali važnim trenucima na društvenim mrežama.

Kći glumačke dive Mije Begović i vaterpolista Ronalda Lopatnyja navršila je 32 godine i otkrila detalje slavlja, pohvalivši se skockanim modnim izdanjem u kojem je otpuhala rođendanske svjećice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Atraktivna Zagrepčanka ulazak u novu životnu godinu obilježila je sa stilom, a detalje rođendanskog slavlja otkrila je na Instagramu uz album fotografija.

PR i event menadžerica slavila je u luksuznoj vili s bazenom na Plešivici, a za svoj veliki dan blistala je u profinjenom bijelom kompletu sačinjenom od pencil suknje i kratkog topića, zaokruživši kombinaciju uz natikače od rafije.

Njezini prijatelji i obožavatelji nisu skrivali oduševljenje te su je obasuli komplimentima i poželjeli joj samo najljepše želje: ‘Najljepši rođendanko ikada’, ‘Diva’, ‘Sretan ročkas ljepotice’, ‘Curo, ma baš si lijepa’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Podsjetimo, prošle godine Maja Lena Lopatny susrela se s velikim gubitkom. Naime, početkom svibnja zauvijek ju je napustio voljeni otac Ronald Lopatny koji je preminuo u 78. godini života nakon duge i teške bolesti.

O odlasku voljenog oca bivša voditeljica na društvenim mrežama oglasila se tek u rujnu prošle godine uoči njegovog 78. rođendana, podijelivši niz nikad viđenih fotografija uz riječi koje slamaju srca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Svestrana magistra novinarstva u jeku pandemije upisala je doktorski studij na Fakultetu za menadžment u turizmu, a trenutno živi na relaciji Istra (Novigrad) – Korčula – Zagreb. Dok se poslovnim uspjesima ne libi pohvaliti, detalje ljubavnog života uvijek vješto skriva, stoga nije poznato je li sretno zaljubljena ili uživa status solerice.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci