Make your day different

Logo Cover

Luka Modrić raspametio obožavatelje nikad slađim obiteljskim fotografijama, a pokazao je i koju igru na snijegu naprosto obožava najmlađa članica obitelji…

Luka Modrić, naš najuspješniji nogometaš, ne krije ponos i obiteljsku sreću na društvenim mrežama, a sada je podijelio video clip na Instagramu za koji bi, kad bi se birao najbolji među najboljim očevima, mogao osvojiti i kipić u kategoriji ‘tate godine’. I to prvi put! Kako vrijeme izvan nogometnog travnjaka provodi sa svojom djecom, ali i kako izgledaju njihove zimske radosti veznjak Real Madrida pokazao je na Instagramu i oduševio vojsku fanova diljem svijeta….

Luka Modrić naš proslavljeni nogometaš, veznjak Real Madrida i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, privatno je pažljiv i nježan tata. Prema supruzi Vanji i njihovo troje djece često izražava ljubav i naklonost na društvenim mrežama, a sada je pokazao i kako izgleda njegovo savršeno zimovanje. Na nepoznatoj lokaciji obitelj Modrić uživa u snježnim radostima.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Naoružani toplim kapama i rukavicama, te odjeveni u zimske nepropusne skafandere uživaju u snijegu, a čini se kako je zimski ugođaj posebno oduševio najmlađu članicu obitelji – trogodišnju Sofiju. Djevojčica, koja na sebi nosi ružičasti skafander, uživala je dok ju je slavni tata vrtio po snijegu.

Pogledajte VIDEO:

 

 
View this post on Instagram

 

  Advertisement

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Instagram Story/Screenshot

Luka Modrić posljednjih osam godina ugovorom je vezan za nogometni klub Real Madrid. Međutim, 35 – godišnji nogometaš svake godine ljetuje u rodnom Zadru s ostalim članovima obitelji – četiri godine starijom suprugom Vanjom, 10-godišnjim sinčićem Ivanom, sedmogodišnjom kćerkicom Emom i trogodišnjom Sofijom.

Tako je veznjak Real Madrida krajem srpnja prošle godine podijelio snimku s plaže koja je raznježila njegove obožavatelje diljem svijeta, a koja prikazuje njega i kćerkicu Emu kako igraju igru ‘škare, kamen, list’ i zatim zajedno skaču u more.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Podsjetimo, Vanja i Luka Modrić prošle su godine proslavili jubilarnu 10. godišnjicu braka.

Par u svojoj ljubavi uživa već punih 15 godina, a njihova romansa započela je trosatnim telefonskim pozivom nedugo nakon što je Luka kao 19-godišnjak došao igrati u zagrebački Dinamo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Nakon četiri godine skladne veze, Vanja i Luka zavjetovali su se jedno drugome na vječnu ljubav 12. svibnja 2010. godine u matičnom uredu u krugu obitelji i bliskih prijatelja.

Slavlje se nastavilo u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a Vanja je tada već bila trudna s najstarijim sinom.

U lipnju 2011. novopečeni roditelji odlučili su stati pred oltar u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu.

Instagram Story/Screenshot

 

Instagram Story/Screenshot

Foto: Instagram/ Instagram Story screenshot

Slični članci