Make your day different

Logo Cover

FOTO: Luka Modrić s obitelji stigao u njemu najljepši grad na svijetu, koliko uživa, ma to ne treba ni spominjati!

Vrijeme godišnjih odmora naš je proslavljeni kapetan Vatrenih Luka Modrić već iskoristio za malo lutanja svijetom, no s obitelji se sada skrasio u njemu najljepšem gradu gdje je stigao bezbrižno uživati u svim dražima, a fanovi koji su ga s obitelji već uočili u šetnji njegovim Zadrom oduševljeni su morali podijeliti nekoliko fotografija…

Da su se još prije desetak dana odmarali u turskom Bodrumu, domaća je javnost već imala prilike doznati o našem proslavljenom kapetanu Vatrenih Luki Modriću i supruzi Vanji, kojima su se na odmoru u Turskoj tada pridružila još dva popularna ‘nogometna’ para, Mateo i Izabel Kovačić te Darijo i Mirela Srna.

Njihovi veliki obiteljski prijatelji potom su produžili svak na svoju stranu, a da bi se naš slavni kapetan i lanjski osvajač Zlatne lopte sada pojavio u svom Zadru, gradu u kojem je odrastao i napravio svoje prve nogometne korake, a oduševljenje dolaskom u njemu stvarno najljepši grad na svijetu, 33-godišnja je zvijezda brzo pokazala na svom Instagram profilu.

 

@lukamodric10

Pritom se i svjetskoj javnosti pohvalio da je stigao kući: ‘Enjoying holidays in my home town! #Zadar❤️ #3️⃣⚡️🔝’, a uz fotografije prepune ponosa i sreće, nogometaš je brzo otkriven i od strane obožavatelja.

 

 

@lukamodric10

Tako je otkriveno da grad svoga djetinjstva nije posjetio sam, već u društvu nerazdvojne obitelji, a kako se čini prema fotografijama koje su brzo obradovale naciju, ne zna se tko na odmoru u Zadru uživa više, slavni nogometaš na svojemu, njegovih troje djece ili supruga Vanja čiji osmjeh jednako tako govori o silnoj sreći što se nalaze u domovini.

 

@lukamodoric823

 

Naravno, u najboljem društvu, svojih troje djece – jednogodišnje Sofije, koju je tata već proveo morskim prostranstvima, te petogodišnje Eme i osmogodišnjeg Ivana kojima je, kako se čini, kupanje i skakanje najzabavniji dio odmora u tatinom gradu.

 

@lukamodoric823

 

@lukamodoric823

 

Naravno, obitelj ne uživa samo u tatinom gradu, već plove uokolo uživajući u petero i brojnim obiteljskim radostima.

 

 

@lukamodoric823

 

@lukamodoric823

 

 

Foto: Instagram

Slični članci