Make your day different

Logo Cover

Londonski Harrods već je osvanuo u prepoznatljivom blagdanskom ruhu zahvaljujući pariškoj kući Dior koja je pripremila pravi božićni spektakl

Do početka Adventa i službenog odbrojavanja do Božića dijeli nas svega nekoliko dana, no mnogi europski gradovi već se pretvaraju u prave božićne bajke. Blagdanski duh već je zavladao Londonom koji je među prvima upalio božićne lampice, a jedna od najljepše ukrašenih zgrada u cijeloj britanskoj prijestolnici zasigurno je ona najluksuznije robne kuće Harrods. Povodom obilježavanja 70 godina Diora u Harrodsu, luksuzni pariški brend doslovce je okupirao Brompton Road koji ove godine izgleda ljepše nego ikada, a osvojit će sve ljubitelje mode i ljepote…

Londonska robna kuća Harrods već je osvanula u prepoznatljivom blagdanskom ruhu, a sve zahvaljujući luksuznoj francuskoj kući Dior koja je zgradu ovog omiljenog trgovačkog centra pretvorila u ogromnu kuću od medenjaka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dior Official (@dior)

Zauzevši 44 Harrodsova ikonska izloga, Dior je prikazao najbolje od svega što je ikada izašlo sa slavnim pariškim potpisom – i to sve upakirano u prigodnu blagdansku temu kućice od medenjaka.

Uz impresivne pop-up butike, u ovoj se ekskluzivnoj robnoj kući smjestio i tematski Dior Café, umotan u dekor inspiriran božićnim bajkama i pričama. Ovdje će posjetitelji moći uživati u velikom cappuccinu, ali i naručiti kekse ukrašene logom Diora.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dior Official (@dior)

Za sve koji žele uživati u carstvu Diorovih proizvoda, tu su i dva pop-upa posvećena make-upu, njezi kože i parfemima gdje se, između ostalog, može pronaći i Diorovo blagdansko izdanje ruževa za usne, paleta sjenila i rumenila s ugraviranim inicijalima Christiana Diora te prepoznatljivim logotipom brenda.

Kao savršen božićni poklon, moguća je i personalizacija kultnih parfema poput Miss Dior, koji se mogu upakirati u posebnu ambalažu koju je, posebno za ovu priliku, dizajnirao talijanski umjetnik Pietro Ruffo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dior Official (@dior)

Unutar slavne robne kuće instalirana je i ‘Tvornica’ Lady Dior u kojoj se kultna torbica kakvu je obožavala i princeza Diana može prilagoditi vlastitim željama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dior Official (@dior)

‘The Fabulous World of Dior’ nezaobilazna je stanica na popisu svakoga tko se ovih blagdana zatekne u britanskoj prijestolnici, a biti će otvorena sve do 3. siječnja.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci