Make your day different

Logo Cover

Ljupka Gojić Mikić vruće trendove fura u svojem stilu! Naizgled nespojive komade oplemenila kultnim cipelama s animal printom i vječnom torbicom

Brojne osobe iz javnog i društvenog života sinoć su se okupile u zagrebačkom hotelu Esplanade na promociji novog akustičnog albuma Jelene Rozge ‘Minut srca mog’. Među mnogobrojnim poznatim licima svojim se stajlingom istaknula bivša manekenka, a danas uspješna poduzetnica Ljupka Gojić Mikić. Osnivačica brenda Jolie Petite, u svojem je stilu, uspješno spojila ženstvenu haljinu sa sakoom inspiriranim muškom garderobom, a posebnost ovom cool izdanju dale su très chic cipele zmijskog uzorka. Nezapaženo nije prošla ni skupocjena torbica s francuskim potpisom kakvu u svojoj kolekciji ima i bivša missica Branka Krstulović…

Promocija novog albuma splitske glazbenice Jelene Rozge sinoć se održala u hrvatskoj prijestolnici i okupila je brojna poznata lica, među kojima se našla i 40 – godišnja Ljupka Gojić Mikić.

Vlasnica slastičarnice ‘Jolie Petite Patisserie’ pobornica je maštovitih kombinacija kojima dominiraju upečatljivi uzorci, a upravo se u jednom takvom izdanju pojavila u zagrebačkom hotelu Esplanade.

Ljupka Gojić Mikić

Supruga bivšeg nogometaša Mihaela Mikića svoju modnu kombinaciju zavrtjela je oko dva naizgled nespojiva komada – tamnoplave, prugaste haljine koja prati liniju tijela i maslinastozelenog predimenzioniranog sakoa s dvorednim kopčanjem koji je inspiriran komadima iz muške garderobe.

Miu Miu, 1.200 $

Zgodna Zagrepčanka velika je ljubiteljica dominantnih uzoraka, stoga ne čudi kako je i ovaj look odlučila oplemeniti vječnim animal printom, točnije, zmijskim uzorkom koji je preuzeo primat nad svim ostalim životinjskim uzorcima.

 

Njezin odabir pao je na cipele s remenčićem u stilu kultnog Mary Jane modela. Riječ je o modelu s potpisom talijanske kuće Miu Miu koje se ističu dvostrukim zmijskim uzorkom u dvije nijanse smeđe, kao i srebrnim, šljokičastim dijelom koji mu daju glam efekt. Za ovaj komad uspješna poduzetnica izdvojila je oko 8,700 kuna.

Chanel, 2.500 $

Jedna od najuspješnijih domaćih manekenki ovaj look zaokružila je modnim klasikom – minijaturnom crno bijelom torbicom s potpisom glasovite francuske kuće Chanel, koju krasi i prepoznatljiv logotip brenda, a istu u svojoj kolekciji ima i bivša hrvatska missica Branka Krstulović.

Za ovaj bezvremenski modni dodatak Ljupka je izdvojila vrtoglavih 18 tisuća kuna.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: John Pavlish/ promo

Slični članci