Make your day different

Logo Cover

Jelena Rozga predstavila novi album! Najemotivniji trenutak bio je dolazak njenih roditelja, Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić modno dominirali, a jedna dama ukrala je svu pažnju…

Jelena Rozga predstavila je novi acustic album ‘Minut srca mog’. Okupljeni prijatelji i suradnici sinoć su u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade imali prilike čuti neke od 19 pjesama s albuma – Jeleninih najvećih hitova i najdražih pjesama iz 27 godina karijere – u sasvim novom ruhu. U jednom trenutku na pozornicu su se popeli Jelenini roditelji – majka Marija, a potom i otac Ante, koji nisu krili sreću i ponos zbog svoje miljenice.

Sinoć je u Zagrebu održana promocija novog albuma splitske pjevačice Jelene Rozge, koju nisu propustili ni brojni poznati. No, najveću podršku dali su joj njezini roditelji, koje i nemamo često prilike viđati.

Jelena Rozga s roditeljima, majkom Marijom i ocem Antom
Jelena Rozga, Vjekoslava i Tonči Huljić

‘To su sve pjesme koje su pronašle mene. Mnogo je divnih pjesama obilježilo moj život, a izabrati one koje će naći mjesto na ovom albumu nisam ni znala ni mogla sama, pa sam poslušala ono što mi u dvadeset i sedam godina karijere nikada nije dalo pogrešan savjet, svoje srce.’ ispričala je Jelena Rozga.

Glazbenicu su sinoć podržali brojni kolege i prijatelji: Vjekoslava, Tonči i Ivan Huljić, Marko Tolja, Matija Cvek, Ljupka Gojić Mikić, Nika Turković, Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić, Jole, Lejla Filipović i brojni drugi.

Nika Turković, Lejla Filipović, Ljpka Gojić Mikić, Sonja Kovač

Matea Kovačević, supruga bivšeg glavnog urednika HTV-a Brune Kovačevića, bila je definitivno jedna od najglamuroznijih dama koja je te večeri plijenila sve poglede u raskošnoj dugoj crvenoj toaleti.

 
Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić, Matea i Bruno Kovačević

‘Prije 27 godina Tonči je donio kući kazetu i kaže poslušajmo ovo, stavi kazetu i čim je krenula pogledamo se i nasmijemo se. Ta djevojka u glasu je imala i nježnost, i moć, i karizmatičnost i odmah smo rekli – to je to! Od toga je prošlo 27 godina, počela je hodati na prstima, a onda je to preraslo u velike korake i moćan glas.prisjetila se Vjekoslava Huljić svog prvog susreta s Jeleninim talentom.

‘Minut srca mog’ album je na kojem je Jelena dugo i naporno radila okupivši oko sebe najbolje glazbenike i iznimnog producenta.

Matija Cvek, Boris Banović, Ivan Huljić, Jole

‘Sretna sam i zahvalna što je na putu stvaranja ovog albuma uz mene bio producent  Srđan Sekulović Skansi, ali i što su kroz cijelu moju karijeru u mene vjerovali Vjekoslava i Tonči Huljić. Prepoznavši moj sentiment, darovali su mi ono za što živim, cijeli svijet čarobnih pjesama.’

Foto: John Pavlish

Slični članci