Make your day different

Logo Cover

Leona Paraminski: Šest godina bračne sreće i jedna poruka ljubavi čovjeku u čijem je zagrljaju pronašla svoj smisao

Prije točno šest godina Leona Paraminski i Tin Komljenović otputovali su na Karibe i točno se u podne jedno drugom zakleli se na vječnu ljubav. Tada su glumica i inženjer elektrotehnike na intimnoj su ceremoniji izrekli svoje sudbonosno ‘da’ bez kumova, u prisustvu matičara i tek dva svjedoka. Kako je zagrebačka glumica s američkom adresom obilježila sjećanje na najljepši dan u njezinom životu te što je poručila čovjeku svog života, provjerite u nastavku….

Prošle su gotovo četiri godine otkako je Leona Paraminski sa svojim suprugom Tinom Komljenovićem zagrebačku adresu zamijenila onom američkom. 37 – godišnja glumica trenutno u Santa Barbari predava glumu na jednom od najprestižnijih koledža dok njezin suprug, doktor znanosti,  radi kao znanstveni istraživač na jednom od tamošnjih fakulteta. Danas ovaj skladni par slavi šest godina svoje bračne sreće, a koliki je spokoj pronašla u zagrljaju odabranika njezinog srca, Leona je pokazala fotografijom koju je objavila na svom Instagram profilu. Kadar star točno šest godina objavila je uz riječi: ‘ 10. svibnja 2012. S otvorenim srcem i otvorene duše. Ljubav mog života.’

@leonaparaminski

Ispod objave su se ubrzo počeli nizati iskrene čestitke Leoninih pratitelja, prijatelja i članova obitelji koji su najbolji svjedoci njezine neizmjerne sreće otkako je u Tinu prepoznala ljubav svog života.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci