Make your day different

Logo Cover

Lejla Filipović otkrila kojom društvenom igrom najradje ‘krati’ vrijeme sa suprugom Tarikom i sinovima, a istu obožava i obitelj nogometaša Ivana Rakitića

Poznati supružnici Lejla i Tarik Filipović iskoristili su slobodno vrijeme za kratki bijeg u Istru, gdje se nalazi njihova ukusno uređena vikendica, a sudeći po objavama bivše Miss Hrvatske, ondje im nije nimalo dosadno. Štoviše. Osim što je obišla centar Novigrada, poznata obitelj prepustila se uživaju u zajedničkim aktivnostima. Supruga cijenjenog glumca i voditelja otkrila je kojom društvenom igrom najradije krate vrijeme, a obožava je i obitelj proslavljenog nogometaša Ivana Rakitića…

Proteklog vikenda brojni Hrvati uputili su se na izlete diljem Lijepe naše, a ni obitelj Filipović nije propustila priliku iskoristiti slobodno vrijeme za kratki bijeg u svoju oazu mira – Istru.

Glumac i voditelj Tarik Filipović sa suprugom Lejlom i sinovima Dinom i Armanom otputovao je u raskošnu obiteljsku vikendicu u Rakovce, gdje puni baterije za nove radne pobjede.

@lejla.filipovic

Zgodna 44-godišnja bivša Miss Hrvatske najprije se pohvalila fotografijama iz Novigrada koji je ovih dana posjetila s ostalim članovima obitelji, a sada je podijelila i jednu zanimljivost iz privatnog života koju mnogi nisu znali.

Naime, supruga voditelja kviza ‘Tko želi biti milijunaš’ na Instagram Storyju pokazala je kako s ostalim članovima svoje obitelji ubija dosadu, otkrivši da najradije kartaju Uno.

 
Instagram Story / Screenshot

‘Vrijeme za obitelj’, poručila je atraktivna Lejla Filipović uz fotografiju svog mlađeg sina koji u rukama drži Uno karte dok mu psić sjedi u krilu.

Inače, Filipovići nisu jedini koji obožavaju ovu dinamičnu društvenu igru. Uno je jedna od omiljenih igara i u obitelji našeg proslavljenog nogometaša Ivana Rakitića i njegove supruge Raquel Mauri.

Igrač španjolskog kluba Sevilla preklani se pohvalio kako sa suprugom rado karta Uno i oduševio obožavatelje diljem svijeta.

@ivanrakitic

Lejla i Tarik Filipović svaki slobodan trenutak koriste kako bi pobjegli u Istru i odmarali u svojoj luksuznoj vikendici u kojoj su boravili čitavo ljeto.

Kamena prizemnica od šezdesetak kvadrata s prostranom okućnicom i bazenom na rubu sela Rakovci u Poreču u njihovom je vlasništvu još od 2008. godine.

@lejla.filipovic

Raskošna vila, uređena unikatnim namještajem i opremljena tipičnim istarskim antikvitetima, pokušaj je očuvanja istarskog graditeljskog i arhitektonskog nasljeđa.

Osim prostrane terase ima i natkrivenu lođu s kaminom s pogledom na more te je okružena zelenilom s mediteranskim raslinjem površine 750 četvornih metara.

@lejla.filipovic

Na Silvestrovo poznati supružnici obilježili su 13. godišnjicu braka koji su sklopili 2007. nakon godinu dana veze.

Iste godine, dva mjeseca kasnije  bivša Miss Hrvatske donijela je na svijet njihovog, danas 12 godina starog, sina Armana, uz kojeg imaju i pet godina starijeg sina Dinu.

‘Cijela godina je bila iznimno teška, a takav joj je i kraj. Nadam se da je kalendarski kraj ove godine i kraj svim nedaćama koje su nas zadesile. Po prirodi sam optimist, uvjerena sam da će biti bolje. Sve materijalno se može nadoknaditi, ali samo ljudski životi ne i zato sam najviše tužna’, poručila je Lejla u nedavnom razgovoru za Cover Style.

Foto: Instagram

Slični članci