Make your day different

Logo Cover

EKSKLUZIVNO: Lejla i Tarik Filipović slave 13. godišnjicu braka! Bivša misica otkrila je za Cover Style čime ju je suprug iznenadio, kako će proslaviti, ali i koje su joj novogodišnje želje

Osim Nove godine, u domu Lejle i Tarika Filipovića slavi se ljubav. Naime, televizijski voditelj i glumac i bivša Miss Hrvatske obilježavaju 13. godišnjicu braka, no ovoga puta na nešto drugačiji i skromniji način. Jedna od najzgodnijih Hrvatica otvorila je dušu za Cover Style i otkrila kako će sa suprugom proslaviti još jednu godinu zajedničkog života, čime ju je iznenadio već u ranim jutarnjim satima, ali i s kojim željama ulazi u 2021. godinu…

Mnogima omiljeni poznati supružnici Lejla i Tarik Filipović danas imaju dvostruki razlog za slavlje. Naime, osim što će pozdraviti jednu od najizazovnijih godina do sada, 48-godišnji glumac i četiri godine mlađa bivša Miss Hrvatske obilježavaju veliku 13. godišnjicu braka.

Tarik i Lejla Filipović

Iako bi mnogi očekivali da će poznati par naveliko tulumariti, istina je zapravo sasvim suprotna. Kako je lijepa Lejla otkrila za Cover Style, ona i suprug ove su se godine odlučili za nešto skromniji provod u udobnosti svog doma, posebice zbog nedavnog potresa i pandemije koronavirusa.

‘S obzirom na okolnosti, mislim da nije nikome do nekog slavlja. Doma smo s mlađim sinom, a stariji će proslaviti s manjim društvom’, kazala nam je supruga voditelja popularnog kviza ‘Tko želi biti milijunaš’.

@tarikfilipovicofficial

Iako zaljubljeni supružnici nemaju posebne rituale na svoj veliki dan, već se najradije počaste ukusnim zalogajem i poklonima, ove su godine odlučili preskočiti i darivanje.

 

Ipak, Tarik Filipović nije mogao odoljeti da suprugu ne iznenadi malim (romantičnim!) znakom pažnje. U maniri pravog džentlmena, darovao joj je cvijeće i tako iznova osvojio njezino srce.

@lejla.filipovic

‘U svemu što nas je zadesilo nije nam bilo do poklona pa ćemo radije usrećiti nekoga kome je to sada najpotrebnije. Suprug je ipak prekršio dogovor i jutros me obradovao buketom’, ispričala je bivša Miss Hrvatske.

Podsjetimo, Lejla i Tarik Filipović jedno drugome zakleli su se na vječnu ljubav nakon godinu dana veze na Silvestrovo 2007., samo dva mjeseca prije negoli je bivša Miss Hrvatske na svijet donijela njihovog 12-godišnjeg sina Armana, uz kojeg imaju i pet godina starijeg sina Dinu.

@lejla.filipovic

Iako ima dvostruki razlog za slavlje, jedna od najljepših Hrvatica ne krije koliko je shrvana zbog nedavnog potresa koji je pogodio Hrvatsku i mnoge obitelji ostavio bez krova nad glavom.

‘Cijela godina je bila iznimno teška, a takav joj je i kraj. Nadam se da je kalendarski kraj ove godine i kraj svim nedaćama koje su nas zadesile. Po prirodi sam optimist, uvjerena sam da će biti bolje. Sve materijalno se može nadoknaditi, ali samo ljudski životi ne i zato sam najviše tužna’, poručila je Lejla.

@lejla.filipovic

Naposljetku, bivša Miss Hrvatske otkrila nam je s kojim željama ulazi u Novu 2021. godinu: ‘Dobro zdravlje je želja koju uvijek stavljam na prvo mjesto, a uz to bih dodala i osmijeh na licu, jer čovjeku tako malo treba da bude sretan.’

Foto: Instagram / Cover Style

Slični članci