Make your day different

Logo Cover

Lana Radeljak preslika je svoje pokojne majke

Kćer tragično preminule glumice i  poduzetnika Josipa Dikana Radeljaka, užurbanim koracima prošetala se zagrebačkom ulicom, te je svojom ljepotom i gotovo suludom sličnosti s pokojnom majkom plijenila poglede slučajnih prolaznika

Teško je povjerovati da je prošlo 17 godina od tragične nesreće u kojoj je život izgubila talentirana glumica Ena Begović, a njezina kćer Lana, koja je tada imala samo mjesec dana, izrasla je u pravu damu. Pa iako lijepa brineta svoj život živi daleko od očiju javnosti, svaka njezina fotografija probudi bujicu emocija kod onih koji njezinu majku pamte kao jednu od najljepših i najtalentiranijih glumica svog doba.

Iako je tog lipanjskog jutra ubrzanim korakom prošetala glavnom zagrebačkom ulicom, malo tko od slučajnih prolaznika nije zastao ugledavši Lanu i primjetivši njezinu gotovo nestvarnu sličnost s prerano preminulom majkom.

Tako su se među slučajnim prolaznicima zatekle i poznate sestre koje se kriju iza popularnog fashion bloga ulične mode Style Zagreb koje su svojim objektivom uhvatile ljepotu Laninih godina.

Jednostavna, mlada, nenametljiva, odjevena u jednostavnu kombinaciju i tenisice, prelijepa djevojka šetala je poznatim ulicama pričajući na telefon potpuno nesvjesna pažnje koju je privukla. Baš poput bilo koje druge djevojke na koju bi majka bila beskrajno ponosna.Fotografije: StyleZagreb

Slični članci