Make your day different

Logo Cover

Kultni anti-age serum s potpisom francuskog brenda Clarins od sada je dostupan u poboljšanoj formuli i laganijoj teksturi za stimulaciju 5 vitalnih funkcija kože

Naša koža svakodnevno je suočena sa zagađenjem, stresom i brojnim drugim štetnim utjecajima, stoga već nakon napunjene 25 godine vidljivi su znakovi starenja. Uvrštavanje ciljanih skincare proizvoda u beauty rutinu može sačuvati mladenačku blistavost, a ukoliko još niste, pravo je vrijeme da u svoju kozmetičku torbicu ubacite serum. Dobar serum koži pruža brojne benefite zahvaljujući aktivnim sastojcima u njihovim formulama koji djeluju na prve znakove starenja. Više od 60 godina kultni francuski brend Clarins donosi nam proizvode za njegu kože prepune najboljih biljnih i aktivnih sastojaka protiv znakova starenja, a sada su na tržište izbacili novu formulu najprodavanijeg čudotvornog anti-age proizvoda.

Čak jedno pakiranje Double Seruma u svijetu se proda svakih 5 sekundi, a sada dolazi u novoj i poboljšanoj formuli, popraćen laganijom teksturom.

Novi Clarins Double Serum Light Texture sadrži ekstrakt čak 21 biljke čija blagotvorna svojstva djeluju u regeneraciji, hidrataciji, zaštiti i njezi kože.

@cribuccino

Jedinstvena formula ovog seruma hrani kožu bez otežavanja. Uz to, on se trenutno upija i vidljivo zaglađuje kožu, umanjujući fine linije i bore. Antioksidansi štite kožu od oštećenja slobodnim radikalima i drugih agresora iz okoliša.

Foto: promo

Isto tako, štite kolagen i elastin u koži koju osvjetljava i umanjuje neravnomjeran ten i pigmentaciju. Također, on jača prirodnu zaštitnu barijeru kože čime sprječava njezinu dehidraciju. Pojačat će i prirodni i zdravi sjaj kože za samo sedam dana.

 
Foto: promo

Kako pravilno primijeniti Clarins Double Serum Light Texture?

Očistite kožu s odgovarajućim tonikom ili mlijekom i nježno je osušite pamučnim ručnikom. Nanesite serum na lice, a nakon njega hidratantnu kremu. Jedna pumpica po aplikaciji seruma sve što je potrebno kako biste pravilno iskoristili sva njegova anti-age svojstva.

Foto: promo

Dvostruke hidrolipidne i biomimetičke teksture, ovaj cjeloviti koncentrat za kontrolu znakova starenja koristi Clarinsova najnovija i najučinkovitija otkrića iz biljnog svijeta za optimalan utjecaj na kožu.

Foto: promo

S koncentriranim ekstraktom kurkume, koja je poznata po svojim iznimnim svojstvima protiv starenja Double Serum Light Texture ultimativni je proizvod za održavanje kože mladolikom.

Foto: Promo/Instagram

Slični članci