Make your day different

Logo Cover

Kristina Krepela i Marin Miletić naveliko slave! Glumica otkrila razlog i razgalila mnoga srca dirljivim riječima, čestitke pljušte sa svih strana

U domu domaće glumice Kristine Krepele i saborskog zastupnika Marina Miletića zavladala je slavljenička atmosfera. Naime, bivši vjeroučitelj zakoračio je u novu životnu godinu, a tim povodom lijepa Zagrepčanka posvetila mu je nikad emotivniju čestitku na društvenim mrežama i razgalila mnoga srca romantičnim prizorom…

Saborski zastupnik i bivši vjeroučitelj Marin Miletić danas slavi 44. rođendan, a njegova partnerica, televizijska i kazališna glumica Kristina Krepela, potrudila se da mu ovaj važan dan bude još ljepši.

Naime, zvijezda serije ‘Ne daj se, Nina’ podijelila je njihovu zajedničku fotografiju nastalu na Opatijskoj šetnici i raznježila mnoge dirljivom posvetom svom odabraniku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kristina Krepela (@kristina_krepela)

‘Još jedan krug oko Sunca ti kreće, ljubavi moja! Neka ti na tom novom putovanju Svjetlo uvijek obasjava put, rastjerujući tamu koja se oko njega skuplja. Neka ispuni tvoje veliko i divno srce, da ono uvijek ostane tako hrabro, čisto i svijetlo! A Mudrost i Mir neka ispune svaku stanicu tvog bića. I naravno, da slušaš mene! Jer ne zaboravi… ipak sam ja 14 dana starija. Sretan ti rođendan, Gabrijelu moj zemaljski! Sretna sam i zahvalna što mogu ovo putovanje slaviti i dijeliti s Tobom’, poručila je glumica, a čestitke brojnih prijatelja i obožavatelja ne prestaju se nizati.

Podsjetimo, nakon što su kazališna glumica i saborski zastupnik Mosta snimljeni tijekom šetnje po zagrebačkoj Cesarćevoj ulici kada su objavljene prve ekskluzivne fotografije na lifestyle portalu Cover Style nerijetko ih se skupa može vidjeti na društvenim događanjima metropole.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marin Miletić (@marinmiletic_)

Marin Miletić bivši je riječki vjeroučitelj, a zastupnik u saborskim redovima Mosta od srpnja 2020. godine. Poznat je po svojim kontroverznim izjavama i stavovima koje iznosi na društvenim mrežama, uključujući i vlastiti YouTube kanal na kojem ga prati više od 38.000 ljudi.

Otac je dviju kćeri, a njegova supruga Danijela, s kojom je 24 godine bio u braku, preminula je u rujnu 2021. godine, nakon duge borbe sa zloćudnom bolešću.

Marin Miletić i Kristina Krepela

Foto: Instagram/Pixsell/Josip Regović

Slični članci