Make your day different

Logo Cover

EKSKLUZIVNO: Glumica Kristina Krepela i saborski zastupnik Marin Miletić ljubav više ne taje! Zagrljeni su prošetali centrom Zagreba

Glumica Kristina Krepela i političar Marin Miletić svoju vezu više ne skrivaju od očiju javnosti! Kazališna glumica i saborski zastupnik Mosta viđeni su tijekom šetnje po zagrebačkoj Cesarćevoj ulici, a našim fotografima nisu promakli niti nježni dodiri od kojih se zaljubljeni par nije suzdržavao…

Nakon što su početkom svibnja viđeni u zajedničkom društvu gradskim kuloarima šuškalo se o novoj romansi koja se rađa između 42 – godišnje glumice Kristine Krepele i 42 – godišnjeg političara Marina Miletića.

Foto: Cover Style

Iako tada nisu željele komentirati prirodu svog odnosa, pojasniti radi li se samo o prijateljstvu ili nečemu višemu, zagrebačka glumica i saborski zastupnik iz Rijeke više to ni ne trebaju. Danas su, naime, ponovno viđeni u romantičnoj šetnji, a poljupci i zagrljaji dokazuju da se između njih konačno rodila ljubav koju više ne mogu skrivati.

Naime, glumica koja se proslavila ulogom u seriji ‘Ne daj se, Nina’ jedna je od samo četrdesetak ljudi koje saborski zastupnik iz Rijeke prati na Instagramu. Nakon što su početkom svibnja viđeni tijekom šetnje zagrebačkim Maksimirom, počelo se izvjesno šuškati da između njih ima nešto.

@envyroom

Kristina Krepela na sceni je još od 2003. godine, a javnosti je najpoznatija po ulozi Barbare u seriji ‘Ne daj se, Nina’, kao i mnogim kazališnim ulogama, ali i vrlo solidnoj međunarodnoj karijeri.

Marin Miletić bivši je riječki vjeroučitelj, a zastupnik u saborskim redovima Mosta od srpnja 2020. godine. Poznat je po svojim kontroverznim izjavama i stavovima koje iznosi na društvenim mrežama, uključujući i vlastiti  YouTube kanal na kojem ga prati više od 38.000 ljudi.

@marinmiletic_

Otac je dviju kćeri, a njegova supruga Danijela, s kojom je 24 godine bio u braku, preminula je u rujnu prošle godine, nakon duge borbe sa zloćudnom bolešću.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Cover Style/Instagram

Slični članci