Make your day different

Logo Cover

Kraljica Rania pohvalila se tako dobrim kompletom koji odaje dojam haljine, a isfurala ga je uz raskošne dodatke slavnog potpisa

Jordansku kraljicu Raniju nešto rjeđe imamo prilike vidjeti u javnosti u odnosu na većinu drugih plemkinja, a svakim svojim pojavljivanjem iznova briljira na modnom polju. Supruga kralja Abdulaha II. poznata je kao jedna od najbolje odjevenih dama na svijetu, što je ponovno uspješno dokazala stajlingom koji je složila za službeni posjet Francuskoj, gdje se sastala s prvom damom Brigitte Macron. Članica jordanskog dvora glavnu ulogu dodijelila je laskavom kompletu koji odaje dojam haljine i vješto ga stilizirala uz raskošne dodatke…

Jordanska Kraljica Rania uvijek je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a njezin stil mogao bi se opisati kao ženstven i klasičan, no uvijek s pomalo otkačenim detaljima.

Svako pojavljivanje lijepe 53 – godišnje plemkinje pravi je modni događaj, a i ovoga puta pokazala je da itekako dobro zna kako balansirati između konzervativnog dress codea koji se od nje očekuje i uzbudljivih modnih izbora.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Supruga kralja Abdulaha II. glavnu ulogu svog stajlinga dodijelila je zelenom kompletu kojeg krase dvije nijanse ove luksuzne boje, a na prvu se doima kao da je riječ o haljini.

Spomenuta kreacija djelo je libanonskog dizajnera Elieja Saaba, čije komade često nosi latino zvijezda Jennifer Lopez, a zgodna plemkinja odabrala je i zelenu torbicu iz njegove kolekcije koja se tonski sjajno uklopila u outfit.

Jordanska kraljica look je upotpunila recikliranim salonkama nude nijanse koje nose potpis Christiana Louboutina.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci