Make your day different

Logo Cover

Korana Gvozdić samo tri mjeseca nakon rođenja prvog sinčića mnoge bacila u trans ubojitom figurnom na kojoj se ne vide tragovi nedavne trudnoće…

Nekadašnja voditeljica Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić sredinom travnja postali su roditelji prvog djeteta – sinčića Olivera, a ovih dana po prvi put zaputili su se na ljetovanje utroje. Zgodna marketinška stručnjakinja javila se s odmora zavodljivom fotografijom iz bazena i pohvalila brutalnom figurom samo tri mjeseca nakon rođenja bebe. Vrući prizor izazvao je salve pozitivnih reakcija, a mnogi se ne mogu načuditi da je atraktivna brineta donedavno bila u blaženom stanju…

Ovo ljeto za bivšu voditeljicu Koranu Gvozdić i komičara Ivana Šarića ostat će upamćeno kao najposebnije, jer ga po prvi put provode u ulozi roditelja.

 
 

Sredinom travnja u obitelj 38-godišnje marketinške stručnjakinje i osam godina mlađeg voditelja stigao je sinčić Oliver s kojim su nedavno otputovali na godišnji odmor u Brela nedaleko od Makarske.

@koranagvozdic

Poznati roditelji uživaju u ponudi jednog tamošnjeg hotela, a zgodna mama obilježila je prve dane ljetovanja izazovnom fotografijom u bazenu koju je snimio njen životni suputnik.

  Advertisement
  Advertisement

On se odlično snalazi u ulozi oca, ali u ulozi fotografa on jednostavno briljira’, poručila je i pokrenula lavinu reakcija oduševljenih obožavatelja koji se ne mogu načuditi njenoj vitkoj liniji svega tri mjeseca nakon rođenja sina.

 
@koranagvozdic

‘Wow’, ‘Ti više briljiraš od njega’, ‘Top izgledaš’, ‘Jesi ti sigurna da si rodila prije par mjeseci’, ‘Top’, ‘Uživajte, zaslužili se’, ‘Goriš’, samo su neki od komplimenata na račun njezine ubojite figure.

Podsjećamo, iako je Oliver stigao na svijet još 13. travnja, Korana Gvozdić i Ivan Šarić radosnim vijestima pohvalili su se tek 20. svibnja, a ona je nedavno otkrila kako je u bolnici provela čak 37 dana.

@koranagvozdic

Naime, iza poznate majke je nimalo lagano razdoblje tijekom kojeg je svog sinčića mogla viđati samo desetak minuta dnevno, s obzirom na to da je bio na Intenzivnoj njezi, dok njezin partner bebu uopće nije mogao vidjeti, sve dok nije stigla kući.

Novopečeni roditelji u sretnoj su ljubavnoj vezi od 2012., a zaručili su se u kolovozu četiri godine kasnije tijekom odmara na Zakintosu. Premda su javno izjavili kako planiraju vezu okruniti brakom, još nisu odlučili kada će stati pred oltar.

@koranagvozdic

Foto: Instagram

Slični članci