Make your day different

Logo Cover

Korana Gvozdić otvorila dušu i progovorila o 37 (nimalo lako!) provedenih dana u bolnici nakon rođenja sinčića, ali i čije je ruke priželjkivala da joj brišu suze….

Sredinom travnja bivša voditeljica Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić postali su roditelji sinčića Olivera, a radosne vijesti podijelili su mjesec dana kasnije. Iako ne krije koliko uživa u novoj životnoj ulozi, marketinška stručnjakinja dosad je šutjela o izazovnom i nimalo laganom razdoblju provedenom u bolnici, kada je svoju bebu mogla viđati najviše 15 minuta dnevno. Novopečena majka ispričala je detalje o rođenju prvog djeteta, ali i otkrila pozadinu priče njegovog imena…

Prije nešto manje od dva mjeseca obitelj komičara Ivana Šarića i nekadašnje voditeljice Korane Gvozdić postala je bogatija za jednog člana – sinčića, kojemu su nadjenuli ime Oliver.

Iako je beba stigla na svijet još 13. travnja, 38-godišnja marketinška stručnjakinja i osam godina mlađi voditelj radosnim vijestima pohvalili su se tek 20. svibnja, a ona je sada otkrila kako je u bolnici provela čak 37 dana.

@koranagvozdic

Naime, iza novopečene majke je nimalo lagano razdoblje tijekom kojeg je svog sinčića mogla viđati samo desetak minuta dnevno, s obzirom na to da je bio na Intenzivnoj njezi, dok njezin partner  bebu uopće nije mogao vidjeti, sve dok nije stigla kući.

 

 
View this post on Instagram

 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

‘On i ja 💙 Bodrili smo i čekali jedan drugog…prvo je on čekao mene da se oporavim, a onda sam ja čekala njega i zaklela se da bez njega neću izaći iz te zgrade. Slavili smo svaki tjedan kao da je rođendan, proslavili i naš prvi majčin dan. I onda smo nakon 5 tjedana i 2 dana izašli ZAJEDNO! 20.05.2021 – on pajki, a ja rumena od suza, suza radosnica jer smo napokon zagrlili tatu’, napisala je Korana u opisu fotografije na Instagramu kad je sa sinčićem napuštala rodilište.

‘U bolnici sam s malenim provela skoro mjesec i pol dana. Nije bilo lako, ali kad znaš da imaš velik cilj, rekla sam odmah – ostajem koliko god treba. Zbog pandemije koronavirusa vanjski posjeti nisu bili dozvoljeni, a zbog cijele situacije, s Oliverom sam mogla biti svega 10 do 15 minuta na dan dok je bio na Intenzivnom odjelu. Ja na drugom katu, Oliver na prvom, a tata Ivan kod kuće, tako su izgledali naši počeci roditeljstva. Kažem i uvijek ću ponoviti, nije bilo nimalo lako, ali za viši cilj ništa nije teško! Izgurali smo’, prisjetila se atraktivna brineta u razgovoru za Gloriju.

Usprkos svim izazovima koje pandemija koronavirusa donijela, Korani Gvozdić takav tempo išao je na ruku jer je od samo početka morala strogo čuvati trudnoću.

‘Što se tiče pandemije, smatram da nije bilo boljeg perioda za moju trudnoću koju sam morala čuvati od samog početka. Ipak, nakon poroda svu tu silnu ‘romantiku’ pandemija je razrušila. Kad čekaš prvo dijete, nekako romantiziraš cijelu priču. Slušaš priče prijatelja koji su prije par godina bili sa svojim ženama na porodu ili nakon dva do tri sata vidjeli svoje bebe’, kazala je, dodavši kako su se ona i zaručnik čuli videopozivima i porukama, ali i da je on često znao dolaziti pod njezin prozor.

@koranagvozdic

‘Ja, kao i ostale majke u Petrovoj bolnici te sve majke koje su rodile tijekom pandemije, nismo imale taj scenarij. Sve dok nisi u toj situaciji, jednostavno ne razmišljaš o tome. Zaista bih u tim trenucima dala sve da je Ivan mogao barem na nekoliko minuta biti sa mnom, da me zagrli, da mi obriše suzu i kaže ‘bit će sve u redu”, pojasnila je.

Iako je prvi Majčin dočekala u bolnici, kući se vratila sa sinčićem Oliverom  dva dana prije rođendana novopečenog tate Ivana Šarića. To im je bila velika želja pa su mogli biti sretniji što im se i ostvarila.

@koranagvozdic

‘Izlazak iz bolnice, točnije susret s Ivanom ne mogu riječima opisati, taj naš zagrljaj i njegov prvi susret sa sinom…i sad mi oči zasuze kad se sjetim. Naš dolazak kući taman prije njegovog rođendana bio je jedan od najboljih poklona koje sam mu ikad dala. U bolnici sam uspjela skombinirati i mali slatki poklon. Tata i sin dobili su iste dekice s njihovim imenima. Naše malo slavlje je bilo intimno, lijepo i emotivno’, ispričala je svestrana marketinška stručnjakinja.

Naposljetku, Korana Gvozdić otkrila je zašto su ona i Ivan Šarić odlučili svom mezimcu nadjenuti ime Oliver: ‘Oliver Šarić – uvijek smo pri izgovaranju imena i prezimena dodavali riječ ‘gospodin’. Gospodin Oliver Šarić. To nam tako moćno zvuči. Koliko se sjećam, to ime smo spominjali i dok još nisam bila trudna. Za dečka smo uvijek imali imena, a za ime curice je uvijek bila neka mala borba.’

@koranagvozdic

Podsjetimo, početkom veljače bivša voditeljica i njen zaručnik obznanili su kako će uskoro postati roditelji prvog djeteta, a od samih početaka nisu se trudili sakriti koliko su uzbuđeni zbog nove životne uloge.

Novopečeni roditelji u sretnoj su ljubavnoj vezi od 2012. godine. Zaručili su se u kolovozu četiri godine kasnije tijekom odmara na Zakintosu. Premda su javno izjavili kako planiraju vezu okruniti brakom, još nisu odlučili kada će stati pred oltar.

Foto: Instagram

Slični članci