Make your day different

Logo Cover

Kolindu Grabar-Kitarović uskoro ćemo gledati na malim ekranima u ulozi glumice! Otkrila je kako se pripremala za snimanje i koji joj je dio posla bio najteži

Bivšu hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović uskoro ćemo gledati na malim ekranima kao – glumicu. Nekadašnja prva žena Republike Hrvatske igra gostujuću ulogu u popularnoj humorističnoj seriji ‘Dar Mar’ Nove TV, a pred kamerama utjelovila je samu sebe. Nakon snimanja opisala je ovo jedinstveno iskustvo, otkrivši kako se pripremala i koji joj je dio posla bio najteži…

Početkom 2021. godine bivšu hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović gledat ćemo na malim ekranima u hit dramskoj seriji ‘Dar Mar’ Nove TV.

@kolida_gk

Nekadašnjoj prvoj ženi Republike Hrvatske ovo je bilo prvo iskustvo pred kamerama u ulozi glumice. S obzirom na to da je radnja serije smještena u 2019. godinu, Kolinda Grabar Kitarović zapravo glumi samu sebe, to jest hrvatsku predsjednicu, i posjećuje djevojčicu Lindu Grob koja silno želi postati prva žena Republike Hrvatske.

VIDEO pogledajte OVDJE.

@kolida_gk

S obzirom na to da je snimanje već prošlo, u razgovoru za Dnevnik.hr članica Međunarodnog olimpijskog odbora progovorila je o tome kako se snašla na setu, istaknuvši da je zadovoljna odrađenim poslom.

 

‘Mislim da je prošlo jako dobro, barem meni. Ja sam uživala u svemu tome. Bio je to, prije svega, za mene jedan novi izazov, probati nešto novo što u životu nikad nisam učinila’, poručila je Kolinda i otkrila što joj je bila najveća motivacija prilikom uvježbavanja uloge.

@kolinda_gk

‘Glavna motivacija bila mi je poslati poruku svoj djeci, svim mladima i posebno svim djevojčicama da u životu mogu biti sve ukoliko se dovoljno trude i, naravno, ako imaju i potporu okoline’, kazala je bivša hrvatska predsjednica.

Iako se odlično snašla pred kamerama, Kolinda Grabar-Kitarović priznala je koji joj je dio posla bio najteži: ‘Reproducirati tekst. Nisam navikla učiti od riječi do riječi, u svakoj sceni koju smo snimali sam zapravo uvijek malo improvizirala, nikad to nije bilo onako od riječi do riječi.’

@kolinda_gk

Članica Međunarodnog olimpijskog odbora otkrila je i kako se pripremala za prvu glumačku ulogu, na što je posebno pazila i tko joj je u svemu najviše pomogao.

‘Meni je u ovim uvjetima pandemije najveća priprema zapravo bila što sam se išla testirati na COVID u jednoj privatnoj instituciji, ne na državni račun, jer sam jednostavno željela biti sigurna da zbog tog bliskog kontakta bez maski neću nikoga zaraziti. A što se ostalog tiče, ne znam. Moram reći da sam otišla na frizuru, što ove godine radim vrlo, vrlo rijetko, našminkala sam se kod kuće, pomogle su kolegice. Večer prije sam malo pogledala tekst, razmišljala o tome kako bi zapravo to trebalo izgledati da dojam ostane najprirodniji što je moguće. To je to’, kazala je.

@kolinda_gk

Epizoda u kojoj ćemo gledati Kolindu Grabar-Kitarović na malim ekranima trebala bi se prikazati već u siječnju. Inače, ‘Dar Mar’ je hrvatska telenovela koja je pod strogim epidemiološkim mjerama sa snimanjem započela proteklog ljeta, a prva epizoda prikazana je 5. listopada.

Serija je u kratkom roku postigla veliki uspjeh, što je bilo i za očekivati, s obzirom na to da u njoj glume neka od najboljih imena hrvatskog glumišta, poput Ksenije Pajić, Siniše Ružića, Milana Štrljića, Jana Kerekeša, Ane Begić Tahiri i mnogih drugih.

@kolinda_gk

Naposljetku, bivša hrvatska predsjednica ispričala je kako provodi dane obilježene pandemijom koronavirusa, poručivši kako je posebno oprezna ne bi li zaštitila svoje i zdravlje drugih.

‘Uglavnom u kući. Na trenutke sam izolirana od vlastite obitelji, svatko od nas tu i tamo potencijalno dođe u kontakt s nekim tko je zaražen i zato nastojim ne ugroziti nikoga ako sam ja slučajno pokupila zarazu. Puno surađujem s institucijama i odrađujem online konferencije. Sve se to trebalo događati na licu mjesta, ali što je tu je, najbolje što možemo zahvaljujući modernoj tehnologiji. Ipak, možemo zaključiti da ništa ne može zamijeniti ljudski kontakt’, zaključila je.

Foto: Instagram

Slični članci