Make your day different

Logo Cover

Kolinda Grabar-Kitarović na jedan je dan postala – glumica! Uskoro ćemo je gledati na malim ekranima u popularnoj domaćoj seriji

Bivšu hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović uskoro ćemo imati prilike gledati na malim ekranima kao – glumicu. Nekadašnja prva žena Republike Hrvatske pozvana je da gostuje u popularnoj humorističnoj seriji ‘Dar Mar’ Nove TV. Iako je potvrdila da je uspješno odradila snimanje i pritom se dobro zabavila, zbog ugovora nije smjela otkrivati detalje o svojoj ulozi, a epizoda u kojoj se pojavljuje svjetlo dana ugledat će u siječnju…

Na oduševljenje domaće javnosti, nekadašnja hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na jedan dan postala je glumica, doznaje Jutarnji List. Bivša prva žena Republike Hrvatske dobila je cameo ulogu u humorističnoj drami Nove TV pod nazivom ‘Dar Mar’, a kako je sama otkrila, na setu se odlično snašla i odradila posao bez greške.

‘Jesam, da, sjajno sam se zabavila na setu, zato sam i pristala na ulogu’, kratko je poručila, no detalje o svojoj ulozi nije smjela otkrivati zbog ugovora koji je sklopila s Novom TV.

@kolinda_gk

Epizoda u kojoj ćemo gledati Kolindu Grabar-Kitarović na malim ekranima trebala bi se prikazati već u siječnju. Inače, ‘Dar Mar’ je hrvatska telenovela koja je pod strogim epidemiološkim mjerama sa snimanjem započela proteklog ljeta, a prva epizoda prikazana je 5. listopada. Serija je u kratkom roku postigla veliki uspjeh, što je bilo i za očekivati, s obzirom na to da u njoj glume neka od najboljih imena hrvatskog glumišta, poput Ksenije Pajić, Siniše Ružića, Milana Štrljića, Jana Kerekeša, Ane Begić Tahiri i mnogih drugih.

@kolinda_gk

Zasad nije poznato koju ulogu igra nekadašnja hrvatska predsjednica, ali se pretpostavlja kako bi mogla bi biti povezana s likom djevojčice Linde Grob koju utjelovljuje Mia Mikulec, kći dizajnerice interijera Mirjane Mikulec. Linda je kći pogrebnika Dalibora Groba (Draško Zidar) i njegove žene Violete Antonini Grob (Ankica Dobrić), a scenarij je karakterizira kao pametnu djevojčicu koja se silno želi baviti politikom i jednog dana postati predsjednica. Uzor joj je upravo predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, čiji poster krasi zid u njezinoj spavaćoj sobi.

 
@ornelavistica

Podsjetimo, bivša prva žena Republike Hrvatske jedna je od glavnih zvijezda nove hit predstave Predsjednici&ca (Pretposljednja večera)’ redatelja Tarika Filipovića i Borisa Svrtana. U predstavi je utjelovljuje 31-godišnja glumica Ornela Vištica, koja je u pripremi svoje uloge blisko surađivala s Kolindom Grabar-Kitarović da bi njezina izvedba bila što uvjerljivija, a nekadašnja predsjednica ima same riječi pohvale.

Foto: Instagram

Slični članci