Make your day different

Logo Cover

Khloe Kardashian se oglasila prvi put nakon poroda i preljubničke afere njezinog partnera, ali i otkrila ime svoje kćerkice

Samo dva dana prije nego je rodila svoje prvo dijete – djevojčicu, Khloe Kardashian je saznala za preljubničku aferu svog partnera, košarkaša Tristana Thompsona. Od tada je svijet s nestrpljenjem iščekivao prvu izjavu ponižene članice reality zvijezde koja se jedno vrijeme odlučila braniti šutnjom. Sve do sada…

Prošlo je pet dana otkako je Khloe Kardashian na svijet donijela svoje prvo dijete, djevojčicu, a lijepi događaj zasjenila je preljubnička afera njezinog partnera Tristana Thomsona koji je samo dva dana prije rođenja njihove kćeri uhvaćen u preljubu. Snimke koje su ovjekovječile Tristiana i striptizetu Lani Blair kako izmjenjuju vruće poljupce zgrozile su svjetsku javnost koja je strpljivo iščekivala prvu izjavu prevarene i ponižene Khloe. Iako su izvori bliski paru dali naslutiti kako je Khloe odlučila oprostiti svom dečku preljubniku i posvetiti se svojoj, tek rođenoj, kćeri, omiljena članica klana Kardashian nije se oglasila. Sve do sada.
‘Naša mala djevojčica, True Thompson potpuno je ukrala naša srca i preplavila ih ljubavlju. Blagoslovljeni smo što je ovaj mali anđeo stigao u našu obitelj. Mama i tata te beskrajno vole! – stoji u opisu fotografije koja je dočarala kućnu, slavljeničku atmosferu koja je dočekala novopečenu mamu i njezinu kćerkicu.

 

@khloekardashian

Pa iako Khloe u postu nije komentirala preljubničku aferu, između redaka bi se moglo iščitati kako su nagađanja svjetskih medija točna te kako je Khloe ipak odlučila pružiti još jednu šansu osramoćenom Tristianu.

 

@khloekardashian
@khloekardashian

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci