Make your day different

Logo Cover

Khloe Kardashian očarana majčinstvom, a napokon se zna da li je oprostila preljub Tristanu?

Dva dana prije nego je rodila svoje prvo dijete – djevojčicu, Khloe Kardashian njezin je partner Tristan Thompson, košarkaš uhvaćen u preljubu. Afera, koja je zgrozila svijet i obitelj Kardashian, pala je u drugi plan kad se doznalo da je Khloe postala majka prvog djeteta, a da je sretnom događaju u Clevelandu, uz ženske članove njezine obitelji, nazočan bio i osramoćeni košarkaš

Ako je vjerovati pisanju svjetskih medija Khloe Kardashian, zvijezda jednog od najpopularnijih reality emisija na svijetu, oprostila je nevjeru ( i više njih!) partneru Tristanu Thompsonu, za čiji se posljednji ‘izlet’ doznalo svega dva dana prije nego im se rodilo prvo dijete. Tristan je ulovljen u preljubu s konobaricom njujorškog striptiz bara Lani Blair, a u međuvremenu se pojavila se izvjesna Stephanie koja tvrdi kako je trudna, a otac je – poznati košarkaš. Prema pisanju Daily Maila Khloe je dopustila Tristanu dolazak u rodilište, a navodno mu je i oprostila preljube.

@khloekardashian

‘Zaljubljena je u svoju kćer i ništa drugo nije joj važno. Toliko je sretna da je beba zdrava i da je sve prošlo u redu da čak nije ni ljuta na Tristana’, ispričao je anonimni izvor za američki People.
Međutim, o svemu se još nitko iz obitelji Kardashian nije oglasio ali činjenica da su slavne sestre Tristana prestale pratiti na društvenim mrežama govori dovoljno sama za sebe, i  o njihovom mišljenju.

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci