Make your day different

Logo Cover

Kći Monice Bellucci prošetala modnom pistom za talijanski dvojac Dolce & Gabbana! Mlada manekenka ostavila sve bez teksta u vamp izdanju

Starija kći glumačkog para Monice Bellucci i Vincenta Cassela izrasla je u pravu ljepoticu, a oduševljenje s njom ne krije ni slavni talijanski dvojac Dolce & Gabbana. Osim što s talijanskim brendom surađuje već dvije godine kao zaštitno lice, zgodna nasljednica jedne od najljepših svjetskih glumica blista i na modnim revijama glasovite kuće.

Proteklog vikenda, u sklopu Tjedna mode u Milanu, slavni talijanski dizajnerski dvojac Dolce & Gabbana predstavio je svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2023. koja je nastala u suradnji s reality zvijezdom Kim Kardashian.

Uz brojne poznate modele, u predstavljanju kolekcije ‘Ciao, Kim’ sudjelovala je i 18 – godišnja Deva Cassel, kći kći talijanske glumice Monice Bellucci i francuskog glumca Vincenta Cassela, koja je u svojoj trećoj reviji za glasoviti dvojac sve ostavila bez teksta u nikad izazovnijem izdanju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli (@devacasselgallery)

Reality zvijezda za svoju prvu kolekciju pod nazivom ‘Ciao, Kim’ odabrala je komade iz prošlih kolekcija dvojca, točnije 20-godišnjeg razdoblja između 1987. i 2007., a dizajneri su ih preradili stvorivši kolekciju prilagođenu današnjim vremenima.

Samim time predstavljena kolekcija u znaku je vrućih retro trendova koji su se na modnu scenu vratili na velika vrata, pa tako na pisti nije nedostajalo šljokica, životinjskog printa, čipkastih komada i satenskih slip haljina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Među predvodnicama na modnoj pisti bila je i mlada manekenka Deva Cassel, koja je reviju prošetala odjevena u crnu čipkastu haljinu u stilu donjeg rublja s podvezicama, uz dodatak minijaturne torbu i dugih, prozirnih rukavica.

Zgodna nasljednica talijanske glumačke dive, koja nevjerojatno nalikuje slavnoj majci, ovim seksipilnim izdanjem potvrdila je kako u njihovom slučaju jabuka ne pada daleko od stabla.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Deva Cassel za talijanski dizajnerski dvojac debitirala je 2020. godine, kada je snimila kampanju za njihov najnoviji parfem pod nazivom Shine, a prošlog kolovoza trijumfirala je i na modnoj pisti, u sklopu revije održane u Veneciji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Mnogi smatraju kako upravo zahvaljujući slavnim roditeljima Deva dobiva ovakve prilike, no njezina se ljepota, koju je naslijedila od svoje majke, koju i dan danas mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, doista ne može osporiti.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci