Make your day different

Logo Cover

Kate Middleton za prvi angažman nakon kraljičinog sprovoda reciklirala elegantan kaput na dvoredno kopčanje koji nosi jednu skrivenu simboliku

Kate Middleton, princeza od Walesa i njezin suprug, princ William, koji je trenutačno prvi u redu za britansko prijestolje prvi put pojavili su se u javnosti nakon sprovoda kraljice Elizabete II. Buduća britanska kraljica poznata je po tome da se ne libi nositi već viđene odjevne predmete, a i ovoga puta pošlo joj je za rukom zadiviti sve u recikliranom kaputu-haljini koji je prethodno nosila prošle godine i za prvi angažman nakon sprovoda princa Philipa, supruga najdugovječnije britanske monarhinje…

Princ i princeza od Walesa pojavili su se na svom prvom javnom angažmanu nakon veličanstvenog sprovoda Williamove bake, kraljice Elizabete II.

Po mnogima omiljen par susreo se s volonterima u dvorcu Windsor, kao što je bilo i za očekivati, svi pogledi bili su uprti u 40 – godišnju Kate Middleton koja je plijenila elegancijom u već viđenoj modnoj kombinaciji.

@royalfashionpolice

Dugi kaput-haljinu s dvorednim kopčanjem koji nosi potpis glasovitog talijanskog brenda Dolce & Gabbana, jedna od omiljenih članica britanske kraljevske obitelji prethodno je nosila u travnju prošle godine tijekom prvog javnog angažmana nakon sprovoda princa Philipa, vojvode od Edinburgha i supruga kraljice Elizabete II.

Ovim je činom lijepa plemkinja još jednom iskazala poštovanje prema preminulim članovima kraljevske obitelji.

 

Pomno osmišljen stajling princeza je zaokružila (recikliranim!) crnim salonkama s potpisom Gianvita Rossija i bisernim naušnicama koje nosi gotovo na svakodnevnoj razini.

Podsjetimo, na sprovodu kraljice Elizabete II. princeza od Walesa odala je počast suprugovoj baki uz par decentnih naušnica obliku kapljice i ogrlicu s japanskim biserima u tri niza, koji su bili dio osobne kolekcije nakita Njezina Veličanstva.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci