Make your day different

Logo Cover

Kako izgledati mlađe bez estetskih zahvata? Priuštite si mini ‘facelifting’ kod kuće za koji će vam trebati samo jedan beauty proizvod

Korektor je neizostavan dio kozmetičke trobice svake beauty ovisnice. Preparat koji služi za prikrivanje podočnjaka i sitnih nepravilnosti može učiniti čuda za finalni make-up look, a u posljednje vrijeme naveliko se priča o njegovom sposobnošću za postizanje facelifting efekta. Ključ se krije u strateškom nanošenju korektora koje podrazumijeva nanošenje korektora u vidu veoma tankih linija, a rezultat je zaglađena i mekana koža…

Facelifting uz pomoć šminke? Da, moguće je, a potreban vam je svega jedan beauty proizvod koji zasigurno imate u kozmetičkoj torbici.

Riječ je o korektoru, koji prvenstveno koristimo za prikrivanje podočnjaka i sitnih nepravilnosti, no njegovo pravilno nanošenje osigurava facelifting efekt.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SARA CRAMPTON (@harperandharley)

Držite li prste na sljepoočicama sa strane obrva i povučete li ih malo unatrag, vidjet ćete da lice odmah izgleda čvršće. To je učinak koji želimo postići, no s prirodnijim izgledom.

Nanesite korektor u unutarnji kut oka povlačeći ga uz nos debljom linijom kako biste dobili prirodnu konturu. Nakon toga, nanesite korektor na vanjski dio donjeg dijela kapka i povucite deblju liniju prema obrvi. Tajna je samo u pravilnom nanošenju do određene točke obraza kako ih ne bi cijele prekrili.

@anajohnson

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci