Make your day different

Logo Cover

Jelene Veljača na pragu velikog životnog podviga: Uskoro s obitelji seli u drugu državu, a znamo i gdje….

Jelena Veljača zbog svojih je poslovnih angažmana  bila primorana često putovati u glavni grad Srbije. Upravo je to razlog zbog kojeg se producentica, scenaristica i glumica odvažila na konkretniji životni podvig te se sa suprugom Draženom Čučekom i njihovom dvogodišnjom kćeri Lenom odlučila preseliti u Beograd…

Da se u životu Jelene Veljače spremna velika prekretnica, producentica, scenaristica i glumica jasno je dala naslutiti posljednjim objavama na svom Instagram profilu.

‘1 dječja viroza, 5 dana nespavanja i 5 tjedana do selidbe cijele familije u drugi grad… Osim svih ljudi koje volim i koji će mi nedostajati, postoji par mjesta koja su moja i zbog kojih ću sigurno prelaziti #cetiricetiridvadozagreba – između ostaloga piše u objavi posljednje fotografije koju je Jelena objavila na svom Instagram profilu, a u komentarima su se ubzo počeli nizati pitanja u vezi preseljenja.

Naime, producentica, scenaristica i glumica zbog svojih je poslovnih angažmana već duže vrijeme putovala u glavni grad Srbije. No Jelena je bila primorana donijeti veliku životnu odluku se sa suprugom Draženom Čučekom i njihovom dvogodišnjom kćeri Lenom odlučila preseliti u Beograd.

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

@jelka12
@jelka12
@jelka12

Fotografije: Instagram

Slični članci