Make your day different

Logo Cover

Jelena Veljača ne odvaja se od dečka Vite Turšića ni u kupaonici! Mnoge iznenadila intimnom fotkom na kojoj mu pravi društvo dok on obavlja ‘muška posla’…

Početkom prosinca Jelena Veljača s ponosnom je objavila kako je započela zajednički život s novim dečkom, poduzetnikom Vitom Turšićem, nakon pola godine veze. Producentica i aktivistica od tada se ne odvaja od svog odabranika, a sada je izazvala lavinu reakcija intimnom zajedničkom fotografijom iz kupaonice. Dok je bivši savjetnik nekadašnje predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović brijao bradu, zagrebačka spisateljica pravila mi je društvo i ovjekovječila taj trenutak fotografijom koja je oduševila njezine prijatelje i obožavatelje…

Otkako je svima priznala da je zaljubljena preko ušiju, Jelena Veljača većinu vremena provodi uz svog partnera Vitu Turšića te se nimalo ne trudi sakriti koliko uživa u ljubavi.

Prije nešto više od mjesec dana 39-godišnja producentica i spisateljica pohvalila se kako je s nekadašnjim savjetnikom bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović započela zajednički život, poručivši kako su njih dvoje sada ‘jedno kućanstvo’, a od tada, čini se, baš sve aktivnosti obavljaju zajedno.

@jelka12

Da je tako, zagrebačka spisateljica dala je naslutiti najnovijom (intimnom!) fotografijom na Instagramu koja je razgalila srca njenih mnogobrojnih prijatelja i obožavatelja.

‘Evo, krećemo. Zajedno’, napisala je Jelena Veljača uz selfie iz kupaonice na kojoj njezin partner brije bradu dok mu ona pravi društvo, a mnogi su se složili da super izgledaju zajedno te da su skladan par.

 
@jelka12

‘Lijep ste par, pašete jedno drugome. Ipak slika govori 1000 riječi. Lijepo vas je vidjeti baš ovako u spremanju’, ‘Zauvijek ćeš ga žrtvovati kad ti ispadneš dobro na slici’, ‘Zakon fotka’, ‘Couple goals’, bili su samo neki od komentara.

Iako o svom privatnom životu ne voli govoriti u medijima, Jelena Veljača nedavno je otvorila dušu i bez zadrške progovorila o vezi s poznatim biznismenom. Tada je rekla da bi se udala i po treći put, no da o tome trenutno ne razmišlja.

@jelka12

‘Ljubav je teško objasniti, kad bismo znali odgovor na to pitanje, vjerojatno bismo u rukama držali tajnu svemira. Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju. Dakle, uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno smo povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav’, izjavila je tada producentica i aktivistica u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Proteklog lipnja Jelena Veljača upoznala je Vitu Turšića tijekom gostovanja u njegovom podcastu ‘BizCasting’, gdje je među njima i zaiskrilo. Tri mjeseca kasnije novopečeni par uhvaćen je kako strastveno izmjenjuje nježnosti na terasi kafića u centru Zagreba.

@jelka12

Sve se odvilo brzinom munje i to samo nekoliko mjeseci nakon prekida veze s Ivanom Galeom, direktorom prodaje na RTL-u, kojeg je ljubila od kraja 2018. do ožujka prošle godine.

Iako su bili zajedno više od godinu dana, njihova ljubav nije preživjela test koji im je nametnula izolacija uzrokovana pandemijom koronavirusa. Prije njega, producentica je bila u braku s glumcem Draženom Čučekom s kojim ima i petogodišnju kćerkicu Lenu.

Foto: Instagram

Slični članci