Make your day different

Logo Cover

FOTO: Jelena Veljača više nije solerica! Srce joj je ukrao bivši savjetnik Kolinde Grabar Kitarović, a sve je potvrdio javni – poljubac

Iako se prije svega nekoliko mjeseci doznalo da Jelena Veljača više nije u vezi s RTL-ovim direktorom prodaje Ivanom Galeom, čini se kako nije dugo uživala status solerice. Kako doznaje magazin Story, producentica i aktivistica već neko vrijeme ljubi Vitu Turšića, nekadašnjeg savjetnika bivših hrvatskih predsjednika Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović. Novopečeni par nedavno je snimljen u centru Zagreba na terasi jednog kafića, a da su zaista zaljubljeni potvrdio je i – poljubac…

Producentica i aktivistica Jelena Veljača ponovno je sretno zaljubljena. Prema pisanju časopisa Story, 39-godišnjoj spisateljici, glumici i aktivistici srce je ukrao Vito Turšić, bivši savjetnik donedavne predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

 
 

Iako je prije svega nekoliko mjeseci prekinula ljubavnu vezu s Ivanom Galeom, direktorom prodaje na RTL-u, čini se kako je svestranu Zagrepčanku uspio osvojiti cijenjeni biznismen koji je nekada bio i savjetnik bivšeg predsjednika Ive Josipovića.

@jelka12

Da su zaljubljeni preko ušiju, najbolje potvrđuju i njihove zajedničke fotografije, snimljene u centru glavnog grada, na kojima novopečeni par uživa na terasi jednog kafića, a u jednom trenutku Vito je nježno poljubio Jelenu i tako potvrdio šuškanja.

  Advertisement
  Advertisement

Ekskluzivne fotografije pogledajte OVDJE.

 
Facebook Vito Turšić

Vito Turšić na glasu je kao uspješni poduzetnik, a nagađa se da je srce nove odabranice ukrao još u lipnju. Jelena je tada gostovala u njegovom podcastu, gdje je govorila o suradnji s glumcem koji je na snimanju navodno zlostavljao kolege i kolegice.

Osim što je radio kao savjetnik bivših predsjednika Republike Hrvatske, ambiciozni biznismen bio je i direktor tvrtke Stampedo, a 2005. pokrenuo je časopis za muškarce FHM.

Vito Turšić/Facebook

Također, novi dečko domaće producentice nekadašnji je član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja te predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku, a iza sebe ima i iskustvo u glumačkom svijetu.

Naime, u mlađim danima glumio je u skečevima Roberta Knjaza s Markom Lasićem Neredom i Tomislavom Lubinom.

Iako je sada pronašao ljubavnu sreću uz popularnu producenticu i aktivisticu, Vito iza sebe ima i jedan brak te je otac dvoje djece.

@jelka12

Jelena Veljača također je majka četverogodišnje kćerkice Lene koju je dobila tijekom trogodišnjeg braka s glumcem Draženom Čučekom, a prije njega prvu šansu braku dala je s kolegom Jankom Popovićem Volarićem.

Nakon drugog razvoda, zagrebačka producentica ljubila je Ivana Galea, RTL-ovog direktora prodaje.

@jelka12

Bivši par bio je u vezi od kraja 2018. do ožujka ove godine, ali njihova ljubav, izgleda, ipak nije preživjela test koji im je nametnula izolacija.

Kako je sama poručila u jeku pandemije na Instagramu, mnogi parovi našli su se na kušnji zbog cijele situacije, a neki od njih završili su neslavno.

Foto: Instagram / Facebook

Slični članci