Make your day different

Logo Cover

Jelena Rozga majstorica je profinjene elegancije! U šik košulji-haljini s potpisom domaćeg brenda potvrdila nepisano pravilo ‘manje je više’

Splitska glazbenica Jelena Rozga svakom novom modnom kombinacijom potvrđuje da je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica. Njezin stil je ženstven, odvažan i uvijek ukorak s aktualnim trendovima, a ni posljednje izdanje nije ništa manje elegantno. Za modnu reviju domaćeg brenda Klisab zgodna Splićanka uskočila je u kreaciju iz nove kolekcije koja istovremeno spaja klasiku i vruće trendove, a decentnim dodacima potvrdila je pravilo ‘manje je više’…

Brend KLISAB sinoć je u Hali Zagreb u prisustvu brojnih poklonika njihove modne estetike i medija predstavio svoju novu jesensku kolekciju NIKADA NEĆEMO IMATI PARIZ, a među uzvanicima je bila i splitska glazbenica Jelena Rozga.

Zgodna 46-godišnja pjevačica oduševila je sve prisutne prošetavši kreaciju iz nove kolekcije, iznova potvrdivši titulu majstorice profinjene elegancije.

Jelena Rozga

Kreacija koja ostavlja dojam potpuno drugačijeg odjevnog predmeta haljina je koja se sastoji od crne suknje s nabranim detaljima i volanima te bijele prugaste košulje.

Ovaj svestrani i laskavi komad dio je nove kolekcije domaćeg pret-a-porter brenda Klisab koji je predstavljen na novoj reviji, a sjajno spaja bezvremensku eleganciju i modernu estetiku.

Jelena Rozga

Izvođačica hita ‘Sveto pismo’ look je zaokružila decentnim crnim salonkama, srebrnim nakitom, a kosu je zavezala u elegantan rep.

Ovim izdanjem atraktivna pjevačica iznova je potvrdila da je svoj stil uistinu izbrusila do savršenstva te da, iako prati trendove, istima ne robuje.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: John Pavlish

Slični članci