Make your day different

Logo Cover

FOTO: Brojni poznati zauzeli prvi red na reviji brenda Klisab koji je predstavio 35 neočekivanih i eklektičnih total lookova

Brend KLISAB sinoć je u Hali Zagreb u prisustvu brojnih poklonika njihove modne estetike i medija predstavio svoju novu jesensku kolekciju NIKADA NEĆEMO IMATI PARIZ.

Kolekciju koju čini 35 vibrantnih total lookova za žene i muškarce došle su pogledati i brojne poznate osobe kao; Jelena Rozga, Nataša Janjić, Marijana Batinić, Nika Turković, Miach, Ivana Paradžiković, Ivana Roščič, Anita Dujić, Nikolina Pišek i brojni drugi.

Ženski dio kolekcije sačinjen je od 24 total looka koja su prožeta za ovaj brend neočekivanim kič elementima.

Čipku, volane, šarene perlice i motiv srca dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić ove jeseni koriste da u kolekciju unesu sentimentalnost, nešto što do sada nikada nisu radili. Te klišeje sprovode tako da kreiraju za KLISAB i dalje prepoznatljivu estetiku kakvu sve šira publika voli, prema toj istoj sentimentalnosti određujući se subverzivno.

Kolekcija donosi sve komade koje žena treba u osobnoj garderobi. Naglasak je stavljen na odijela koja su ove sezone u donjem dijelu siluete opuštenog kroja, s hlačama spuštenog struka i širokih nogavica.

Čipka je dekonstruirana tako da je rezana na trakice i aplicirana u referenci na pariške prugaste majice, a ističe se košulja sačinjena od kidane čipke kojoj je prethodno oduzeta ljupkost tretiranjem na visokoj temperaturi.

Jesenska kolekcija donosi i dva nova modela kaputa u prepoznatljivoj KLISAB strogoj silueti, kontrapunktiranoj raskrojenim plohama u formi valova.

Novost u ženskoj kolekciji je KLISAB pletenina, ručno rađena od merino vune, svaki model u unikatnoj kombinaciji deset boja. Uz kompletnu garderobu, kolekcija predstavlja nakit izrađen u suradnji s brendom mammii, kao i asesoar kožnih lakiranih KLISAB torbi, remenja i card holdera, dopunjenih s novim modelima Samsung pametnih telefona Galaxy Z Flip5.

11 muških total lookova, među kojima također prevladavaju odijela, u novoj sezoni su nešto uže siluete. Naglasak je stavljen na različitim tehnikama prilikom izrade sakoa, a među njima su tie dye, patchwork restlova materijala od proizvodnje i upcycling kroz spajanje u jedan model četiri postojećih sakoa.

Cijela muška i ženska kolekcija izrađena je od materijala iz fundusa koji su sada korišteni na nov način.

Ovaj izbor rezultat je napora brenda da minimizira otpad pri vlastitim proizvodnim procesima, nešto što je prepoznao i podržao i automobilski brand Lexus koji i sam pruža vrhunsko iskustvo vožnje uz osviješten odnos prema utjecaju na okoliš.

Pogledajte FOTO galeriju:

 

Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić

 

Jelena Rozga

 

Vjeko Franetovic i Nikica Ivančević
Nikolina Pišek
Tina Vrdoljak Ranilović
Tina Biloglav
Tia Miljanović
Tara Lukičić i Tina Lončar
Sonja Kvesić
Senja Vild
Saša Joka s pratnjom
Sanela Seferagić
Rok Juričić s pratnjom
Paula Sikirić
Paula Puškaš
Nina Mia Čikeš
Nikola Beban
Nika Turković
Nela Đinđić
Natasa Janjić
Miach
Mia Melcher
Mia Matić
Mateja Sucević
Mateja Dujić
Martina Matušin i Nenad Korkut
Marko Medić
Marijana Batinić
Marija Kulušić
Marcela Vrček
Maja Miletić
Luciano Plazibat
Lea Ladišić
Kristina Kurtaj
Kresimir Pavličić
Karmen Nivić
Judita Franković
Ivica Palinic
Ivana Roscic
Ivana Pirizovic
Ivana Pavic
Ivana Paradzikovic
Ivana Antunovic Jovic
Iva Jerković
Iva Gradiser
Hana Matić
Franjo Matković
Dorotea Paponja
Dora Predojević
Donovan Pavleković
Dina Dončević
Danko Šimunović
Barbara Repe
Antonia Cosić
Anita Radovčić
Anita Matić
Anita Dujić
Anđela Ramljak
Anamarija Brkić
Anamaria Raič
Ana Vela
Ana Nikacević
Ana Ivančić sa kćerkom
Ana Bacinger

 

 

Foto: John Pavlish
Foto revije: Aleksandar SelakHzzo

Slični članci