Make your day different

Logo Cover

Jane Fonda otkrila da se prije šest mjeseci podvrgnula kemoterapiji jer joj je dijagnosticiran karcinom, isti onaj s kojim se dvije godine bori i Jeff Bridges

Oscarom nagrađena glumica Jane Fonda na svom je službenom profilu otkrila kako joj je dijagnozticiran karcinom, ali i da je njezina borba već počela, i da se prije šest podvrgla kemoterapiji koju dobro podnosi. Isti je karcinom prije dvije godine dijanosticiran i Jeffu Bridgesu, koji je svoju borbu također odmah podijelio putem Twittera sa svojim obožavateljima.

Holivudska glumica Jane Fonda debitirala je 1960. godine, proslavivši se glumeći u filmovima kao što su ‘Barbarella‘, ‘Nine to Five‘ i ‘On Golden Pond‘. Njezina posljednja uloga bila je u Netflixovoj humorističnoj seriji ‘Grace and Frankie‘.

‘Dragi moji prijatelji imam nešto osobno što želim podijeliti s vama. Dijagnosticiran mi je ne-hodgkinov limfom i započela sam već sa kemoterapijom. Ova vrsta karcinoma spada u one izlječive, 80 posto ljudi je preživjelo, stoga se osjećam pravom sretnicom, napisala je Jane Fonda, 84 – godišnja glumica, te dodala kako je sretna i zbog toga što ima ‘zdravstveno osiguranje i pristup najboljim liječnicima i tretmanima’, dajući time do znanja kako spada među one ‘privilegirane’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Legendarna glumica i kraljica aerobika koja je žarila i palila 80-ih godina u objavi je naglasila kako neće dopustiti da je njezina bolest ometa, kao niti njezin aktivizam protiv klimatskih promjena, a ispod objave odmah su se javile i poznate osobe pružajući joj podršku. Naomi Campbell i Reese Witherspoon samo su neke od njih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michaël Lesage (@michael_lesage_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicoletta Toselli (@nicolettatoselli)

Foto: Instagram

Slični članci