Make your day different

Logo Cover

Izabel Kovačić izazvala pomutnju novim fotkama s modno usklađenim sinčićem Ivanom! U centru pažnje našao se njegov outfit, ali i njena (skupocjena!) torbica

Otkako je postala majka sinčića Ivana, zagrebačka poduzetnica Izabel Kovačić sve svoje vrijeme posvećuje samo njemu. Supruga proslavljenog nogometaša Matea Kovačića trenutno boravi u Londonu, a fotografijama iz nedavne šetnje sa svojim mezimcem razgalila je mnoga srca. Osim toga, nezamijećeno nije prošao ni outfit njezinog modno usklađenog sina, kao ni dva skupocjena dodataka zgodne WAGS-ice za kojima modne ovisnice diljem svijeta žude još od lani…

Iako svoj privatni život vješto skriva od očiju znatiželjnika, uspješna poduzetnica Izabel Kovačić s vremena na vrijeme otkrije kako provodi slobodno vrijeme, a sada je raznježila prijatelje i obožavatelje novom serijom fotografija sa sinčićem Ivanom.

@izabelandrijanic

Atraktivna 28-godišnja supruga iskoristila je slobodno popodne kako bi uživala u čarima Londona s tromjesečnim sinom. Za šetnju britanskom prijestolnicom popularna WAGS-ica modno se uskladila sa svojim mezimcem, dodijelivši glavnu ulogu akromatskoj paleti boja.

Dok je sinčiću Ivanu odjenula krzneni bijeli kombinezon s našivenim ušima i repićem, koji se svima posebno svidio, novopečena majka uskočila je u elegantni kaput s remenom oko struka i uparila ga uz crne hlače ravnog kroja.

@izabelandrijanic

Kako bi minimalističke komade podigla na višu razinu, Izabel Kovačić posegnula je za modnim dodacima s dizajnerskim potpisom koje brojne fashionistice priželjkuju u svom ormaru otkako su se pojavili na sceni.

 

Radi se o bijeloj kožnoj torbici pravokutnog oblika od isprepletene kože iz kolekcije renomiranog talijanskog brenda Bottega Veneta.

Model pod nazivom Cassette u kratkom roku postao je predmet žudnje modnih entuzijastica, usprkos paprenoj cijeni od oko 19 tisuća kuna, a dostupan je u još nekoliko različitih nijansi.

Bottega Veneta, 2.500 €

Kao kruna ovog jednostavnog, ali upečatljivog stajlinga došao je crni fedora šešir s tankim zlatnim-bisernim lancem i sitnim dodacima. Chic modni detalj djelo je ukrajinskog brenda Ruslan Baginskiy, a zagrebačku poduzetnicu stajao je otprilike 3.100 kuna.

Osim supruge Matea Kovačića, kreacije spomenutog modnog imena obožava i njezina prijateljica i poduzetnica Mirela Forić Srna, ali i dubrovačka pravnica Adriana Đurđević.

Ruslan Baginskiy, 408 €

Inače, u domu Izabel i Matea Kovačića proteklih mjeseci ne prestaju se nizati razlozi za slavlje. Osim što je 12. listopada donijela na svijet prvog sina, osnivačica brenda Lunilou postala je teta malenog Roka, a četiri dana prije dolaska prinove u obitelj proslavila je 28. rođendan.

Nedugo nakon rođenja prvog djeteta, poznata Zagrepčanka vratila se u London kako bi bila sa suprugom Mateom Kovačićem koji tamo nastupa za nogometni klub Chelsea na poziciji veznog igrača još od lipnja 2019. godine.

@mateokovacic8

Mateo je tada bio ministrant u svojoj župi, dok je Izabel pjevala u župnom zboru Lilium, stoga su se viđali na misama svake nedjelje. Naposljetku, među njima se tamo rodila ljubav koja traje već čitavo desetljeće.

Foto: Instagram / Farfetch

Slični članci