Make your day different

Logo Cover

Iz Clarinsa stižu dva beauty noviteta – My Clarins Matifying Hydrating Blemish Gel & Purifying Matifying Lotion kao savršen hidratantni duo

S dolaskom nešto nižih temperatura ne mijenja se samo sadržaj u našem ormaru, već one itekako stvaraju promjenu kada su u pitanju i kozmetičke torbice. Tako glavnu riječ preuzimaju proizvodi bogatih, fluidnih formula koje će našoj koži pružiti dubinsku hidrataciju. Zadržati optimalnu razinu hidratacije jedan je od najvećih izazova svakodnevne skincare rutine, a uz toliku mogućnost izbora, pronalazak odgovarajućeg proizvoda za specifični tip kože može biti zahtjevniji zadatak. Iz tog razloga kultni francuski brend Clarins predstavio je dva beauty noviteta koji su sjajna zamjena za hidratantne kreme – My Clarins Matifying Hydrating Blemish Gel & Purifying Matifying Lotion koji hidratiziraju kožu pružajući joj pročišćeni, blistaviji izgled…

Više od 60 godina francuski brend Clarins donosi nam proizvode za njegu kože prepune najboljih biljnih sastojaka koji našoj koži pružaju zdrav izgled.

Sada je predstavio dva nova revolucionarna proizvoda za hidrataciju kože koji su namijenjeni svim ženama a koje žele kontrolirati višak sjaja i nesavršenosti, odmah i dugoročno.

@julia.kammerer

Hidratantni gelovi za lice zimi su sjajna zamjena za hidratantne kreme, a velika prednost je što su namijenjeni i masnom tipu kože. Upravo ta gel tekstura osigurava da na licu ne ostane mastan trag kao nakon kreme, a istovremeno pruža adekvatnu njegu.

My Clarins Matifying Hydrating Blemish Gel namijenjen je mješovitoj do masnoj koži sklonoj nepravilnostima. Sadrži čak 96 % prirodnih sastojaka, među kojima su organska kokosova voda i ekstrakt alpske ruže koji uklanjanju sve štetnosti iz kože, pritom osiguravajući joj potrebne hranjive sastojke.

 

Gel-krema dvostruko je inovativna iz razloga što ima puderasti učinak i uklanja masni sjaj, a koža ostaje čista i matirana.

Nije riječ o uobičajenom, puderastom učinku koji daje suhi izgled bez zdravoga sjaja, već posvijetljenom, glatkom, mekom i pomlađenom tenu.

Osim preko dana, hidratacija kože od iznimne je važnosti i tijekom noći, stoga je Clarins predstavio Purifying Matifying Lotion – revolucionarni losion za lice koji pomaže u pročišćavanju i sušenju nepravilnosti tijekom noći, kako bi se smanjila njihova vidljivost.

Korištenjem ova proizvoda koža je iz dana u dan blistavija, matirana, a nesavršenosti su vidljivo smanjene.

Proizvodi se mogu kupiti po cijeni od 205 kuna za hidratantni gel te 135 kuna za hidratantni losion.

Foto: Promo

Slični članci