Make your day different

Logo Cover

Iva Šulentić uživa u majčinstvu! Popularna voditeljica otkrila koje je posebno mjesto posjetila i raznježila javnost slatkim prizorom s kćerkicom

Sredinom lipnja prošle godine HRT-ova voditeljica Iva Šulentić na svijet je donijela svoje prvo dijete – kćerkicu čije ime još nije otkrila javnosti. Otkako je postala majka, uvijek nasmiješena voditeljica svoj je privatan život držala dalje od očiju znatiželjne javnosti, a tek bi se s vremena na vrijeme pohvalila ponekim prizorom iz svakodnevnog života. Ovih je dana diplomirana ekonomistica učinila iznimku i raznježila javnost rijetkom (i preslatkom!) fotografijom s kćerkicom snimljenom na popularnoj inozemnoj lokaciji…

Televizijska voditeljica Iva Šulentić 14. lipnja prošle godine rodila je kćerkicu, a uoči njezinog prvog rođendana otputovale su u talijanski grad Trst.

Iako svoju intimu čuva dalje od očiju radoznale javnosti, 41-godišnja voditeljica i diplomirana ekonomistica nije mogla da se ne pohvali preslatkim trenutkom sa svojom mezimicom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Šulentić (@ivasulentich)

‘My strolling game is on point, my sense of direction not so much’, napisala je voditeljica i spikerica u opisu fotografije, našalivši se na vlastiti račun, a mnoge je raznježio prizor na kojem gura svoju bebicu u kolicima ispred fontane na glavnom trgu u Trstu.

‘Predivna’, ‘Predivno’, ‘Lijepa beba’, samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Šulentić (@ivasulentich)

Diplomirana ekonomistica početkom veljače prošle godine gledatelje emisije ‘Kod nas doma’ počastila je bombastičnim vijestima – na samom kraju emisije uživo otkrila je da je u drugom stanju, a pokazala je i zaobljeni trbuščić.

Osim velike vijesti kako će postati majkom, Iva nije željela otkriti detalje. Ipak, vrlo brzo se doznalo tko je tajanstveni muškarac s kojim jedna od omiljenih voditeljica čeka prvo dijete.

Ivin partner i otac njezinog prvog djeteta je Bruno Šunjić, sistem inženjeru iz Zagreba koji ima bogato iskustvo rada u industriji informacijske tehnologije i usluga.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Šulentić (@ivasulentich)

Par je u sretnoj vezi posljednje dvije godine, a sudeći prema objavama na Instagramu, za poznatu 41-godišnju voditeljicu velika je prekretnica bio njezin 39. rođendan. Tada se Iva počastila putovanjem na Bahame, a društvo joj je pravio upravo tamnokosi Bruno.

Voditeljica iza sebe ima jedan brak. S psihologom Igorom Mikloušićem bila je u braku tri godine, od 2016. do 2019. Par je u bračnu luku uplovio nakon četiri godine veze, a sudbonosno ‘da’ izrekli su u zagrebačkoj crkvi Sv. Franje Ksaverskog.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Šulentić (@ivasulentich)

Prije nego što je započela vezu s psihologom, voditeljica je četiri godine ljubila pjevača Luku Nižetića. Razišli su se 2011. godine, no ostali su u prijateljskim odnosima.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci