Make your day different

Logo Cover

Iva Šulentić objavila prve fotografije novorođene kćerkice, otkrila detalje poroda i raznježila javnost emotivnim riječima

Sredinom lipnja HRT-ova voditeljica Iva Šulentić po prvi put postala je majka. Uvijek nasmijana televizijska voditeljica na svijet je donijela svoje prvo dijete – djevojčicu, u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Popularna voditeljica i diplomirana ekonomistica tek sada pokazala je svijetu novopridošlu nasljednicu i oglasila se o njenom dolasku na svijet i raznježila vojsku obožavatelja preslatkim prizorima iz svog doma…

U domu televizijske voditeljice Ive Šulentić ovih dana slavi se život, jer je 14. lipnja rodila svoje prvo dijete.

Popularna 40-godišnja voditeljica tek sada podijelila je sretne vijesti na svom Instagramu i oduševila domaću javnost fotografijama svoje kćerkice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Šulentić (@ivasulentich)

Ponosna majka objavila je nekoliko fotografija sebe i svoje djevojčice, a emotivnim riječima u opisu nikoga nije ostavila ravnodušnim.

‘Život sve posloži. Hvala mu, Ona je tu. Hvala i Petrovoj bolnici, svim timovima na čelu s doktorom Markom Kišićem i profesorom Vrčićem. Iako u smanjenim kapacitetima, u zgradi na kojoj su radovi, oni su nas obasipali pažnjom, toplinom, strpljenjem i stručnošću. Intenzivni dani u svakom smislu dobili su dodatnu mekoću zbog njih. A sad – u život’,  napisala je ponosna majka u objavi, a čestitke njenih prijatelja i obožavatelja ne prestaju pristizati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Šulentić (@ivasulentich)

Diplomirana ekonomistica početkom veljače gledatelje emisije ‘Kod nas doma’ počastila je bombastičnim vijestima – na samom kraju emisije uživo otkrila je da je u drugom stanju, a pokazala je i zaobljeni trbuščić.

Osim velike vijesti kako će postati majkom, Iva nije željela otkriti detalje. Ipak, vrlo brzo se doznalo tko je tajanstveni muškarac s kojim jedna od omiljenih voditeljica čeka prvo dijete.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Šulentić (@ivasulentich)

Ivin partner i otac njezinog prvog djeteta je Bruno Šunjić, sistem inženjeru iz Zagreba koji ima bogato iskustvo rada u industriji informacijske tehnologije i usluga.

Par je u sretnoj vezi posljednjih godinu dana, a sudeći prema objavama na Instagramu, za poznatu 40-godišnju voditeljicu velika je prekretnica bio njezin 39. rođendan. Tada se Iva počastila putovanjem na Bahame, a društvo joj je pravio upravo tamnokosi Bruno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bruno Sunjic (@sunjicb)

Voditeljica iza sebe ima jedan brak. S psihologom Igorom Mikloušićem bila je u braku tri godine, od 2016. do 2019. Par je u bračnu luku uplovio nakon četiri godine veze, a sudbonosno ‘da’ izrekli su u zagrebačkoj crkvi Sv. Franje Ksaverskog.

Prije nego što je započela vezu s psihologom, voditeljica je četiri godine ljubila pjevača Luku Nižetića. Razišli su se 2011. godine, no ostali su u prijateljskim odnosima.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci