Make your day different

Logo Cover

Iva Šulentić ima veliki razlog za veselje! Jedna od omiljenih voditeljica plesnim koracima ( i u visokoj trudnoći!) proslavila jubilarni 40. rođendan

HRT-ova voditeljica Iva Šulentić, jedna od omiljenih domaćih lica s malih ekrana, trenutno uživa u porodiljnom dopustu, a 15. svibnja proslavila je jubilarni 40. rođendan. I to plesom…

Diplomirana ekonomistica, koja rijetko iznosi detalje iz privatnog života, ipak je otkrila kako je proslavila okrugli 40. rođendan.

‘Mali krug velikih ljudi u mom drugom domu, Kući za ljude i umjetnost, dok sam ja kućica i dom za bebolinca. Okrugla na okrugli’, kratko je poručila u opisu fotografije rođendanske torte na kojoj su njene svjećice s brojem 40, a u komentarima su se odmah pridružili pratitelji s čestitkama i lijepim željama.

Neki su, naravno, pomislili kako je izrazom ‘bebolimac’ zapravo otkrila i spol bebe koju iščekuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Šulentić (@ivasulentich)

U veljači ove godine HRT-ova voditeljica Iva Šulentić počastila je gledatelje emisije ‘Kod nas doma’ pravom ekskluzivom – na samom kraju emisije uživo otkrila je da je trudna. Nakon prvotnog iznenađenja i oduševljenja brojnih prijatelja i obožavatelja, što su joj iskazali u čestitkama na društvenim mrežama, mnogi su se zapitali s kime poznata voditeljica očekuje svoje prvo dijete.

Iva Šulentić
Instagram Story/screenshot

‘Jedino što sam odlučila od svih tih savjeta je ne slušati savjete iz neprovjerenih izvora, nema doktora Googlea, vjerujem samo svom doktoru. Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustit ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni’, rekla je Iva te rastvorila ružičasti sako i ispod kojeg se tada nazirao blago zaobljen trbuščić.

Uskoro se otkrilo kako je posljednjih godinu dana u sretnoj je vezi s Brunom Šunjićem, sistem inženjerom iz Zagreba koji je ima bogato iskustvo rada u industriji informacijske tehnologije i usluga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Šulentić (@ivasulentich)

Par je u sretnoj vezi posljednjih godinu dana, a sudeći prema objavama na Instagramu, za voditeljicu je velika prekretnica bio njezin 39. rođendan. Na putovanju po Bahamima društvo joj je pravio upravo tamnokosi Bruno. Nakon toga, prema društvenim mrežama, putevi su im se isprepleli i u studenom prošle godine u Italiji.

Osim ljubavi prema putovanjima, atraktivnu voditeljicu i inženjera za koji mjesec povezivat će nešto puno veće – uskoro će postati roditelji prvog zajedničkog djeteta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Šulentić (@ivasulentich)

Iva Šulentić, koja nije sklona otkrivanju detalja o privatnom životu u javnosti, iza sebe ima jedan brak. Sa psihologom Igorom Mikloušićem bila je u braku tri godine, od 2016. do 2019. godine. Par se vjenčao nakon četiri godine veze u zagrebačkoj crkvi Sv. Franje Ksaverskog, a vjenčano slavlje nastavilo se u Laubi.

Foto: Instagram
Slični članci