Make your day different

Logo Cover

Istinski ste ljubitelj maslinova ulja? Kušajte neka od najboljih u regiji u trenucima opuštanja uz dragu osobu na najljepšem istarskom imanju

Nakon berbe grožđa, na najljepšem istarskom imanju došlo je vrijeme za branje maslina. Ako se smatrate istinskim ljubiteljem maslinova ulja, na stanciji Meneghetti čeka vas prava jesenska čarolija. Prepustite se trenucima čistog uživanja u ugodnom društvu i kušajte neka od najboljih maslinovih ulja u regiji na mjestu koje obožavaju i slavna lica…

Meneghetti Wine Hotel & Winery sinonim je za suptilni luksuz i modernu istarsku eleganciju već duga dva desetljeća. Osim po ekskluzivnoj hotelskoj, vinskoj i gastronomskoj ponudi, luksuzna oaza u Balama nadaleko je poznata i po svojim maslinovim uljima.

Na imanju se nedavno održala velika berba grožđa kojoj su po prvi put mogli prisustvovati i gosti, a sada je došao red na masline. Kako biste iz prve ruke iskusili najbolje od organskih istarskih plodova, Meneghetti je kreirao poseban paket za vrijeme berbe maslina.

Meneghetti

Olive oil getaway savršena je prilika da, u društvu drage osobe, kušate svježa maslinova ulja uz posebnu selekciju sušenih i mariniranih mesa i sireva. Paket uključuje i noćenje u luksuznoj sobi za dvoje te bogat i zdrav doručak.

Inače, blagotvorna svojstva maslinovog ulja na cjelokupni ljudski organizam već su naveliko poznata, a u Meneghettijevom SPA centru možete razmaziti se tretmanom na njegovoj bazi.

Meneghetti SPA

Odlučite li se za terapiju maslinovim uljem, koža će vam biti itekako zahvalna. Osim što ćete je osvježiti i hidratizirati najfinijim uljima, dubinski ćete je nahraniti i podariti joj zdravi sjaj.

Nakon opuštajućeg tretmana, možete prošetati do maslinika te naučiti kako prepoznati najbolja maslinova ulja i savršeno ih sljubiti s raznim vrstama namirnica.

Meneghetti

Kao član prestižnog lanca luksuznih hotela Relais & Châteaux, Meneghetti neumorno radi na tome da svim stalnim i budućim gostima ponudi nezaboravno iskustvo za sva osjetila.

Svoje mjesto rezervirajte OVDJE.

Pogledajte galeriju:

maslinik Meneghetti
restoran Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
restoran Meneghetti

Foto: Meneghetti

Slični članci