Make your day different

Logo Cover

Holivudski miljenik i slavni oskarovac Matthew McConaughey šokirao priznanjem o načinu na koji je preminuo njegov otac

Matthew McConaughey, proslavljeni oscarovac i holivudski miljenik, ovih se dana užurbano priprema za izlazak svojih novih memoara pod naslovom ‘Greenlights’. U njima, između ostalog, progovara i o povijesti svoje obitelji, a u jednom od ulomaka, zvijezda filmova ‘Vuk s Wall Streeta’, ‘Interstellar’ i ‘Kako se riješiti frajera u 10 dana’, opisao je i pomalo šokantan način na koji je prije 28 godina preminuo njegov otac James Donald McConaughey…

Matthew McConaughey, 50 – godišnji holivudski miljenik, u filmu ‘Dobri dileri iz Dallasa’ glumio je električara pozitivnog na HIV, u filmu ‘Interstellar’ u rizičnoj je misiji putovao u svemir spašavati čovječanstvo, a riskirao je život i u filmu ‘Vjenčanje iz vedra neba’ kad je spasio život liku Jennifer Lopez kojoj je peta štikle zapela u šahtu na cesti kojom je pojurio spremnik pun smeća.

Kroz svoju se filmsku karijeru sa smrću suočio više puta, a u odlomku svojih memoara nazvanom ‘Ljudi’, slavni oskarovac otkrio je i kako je to izgledalo u njegovom privatnom životu, koji nerado dijeli s javnošću.

 

View this post on Instagram

 

 

In stereo @prhaudio greenlights.com

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on

Tako je, između ostaloga, opisao i način na koji je njegov otac prije 28 godina preminuo, otkrivši da se to dogodilo upravo onako kako je sve vrijeme za života i znao da će napustiti svijet – u krevetu sa svojom suprugom Kay.
‘Nazvala me mama rekavši ‘Tata ti je umro.’ Koljena su mi se savila. Nisam mogao vjerovati. Bio mi je tata. Nitko ili ništa nije ga moglo ubiti. Osim mame. Uvijek je govorio meni i mojoj braći – ‘Dječaci, kad trebam otići, vodit ću ljubav s vašom majkom.’ I to se dogodilo. Imao je srčani udar kad je dosegao vrhunac’, otkriva u svojim memoarima Matthew McConaughey.

Njegov otac James Donald McConaughey svijet je napustio davne 1992. godine, a njegovi su roditelji imali prilično turbulentnu vezu s nekoliko prekida. Vjenčali su se čak tri puta, a nedugo nakon trećeg na svijet je došao danas proslavljeni glumac.

 

View this post on Instagram

 

its a love letter. To life. #GreenlightsBook find out more at Greenlights.com

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on

‘Moji su roditelji ponekad bili nasilni jedno prema drugome. Kao što sam rekao u svojoj knjizi, to je bio njihov način na koji su komunicirali. Dvaput su se razvodili, tri puta su se vjenčali…Njihov bračni život bio je poput Tihog oceana u oluji’, otkriva slavni oskarovac koji je danas otac troje djece, podučava glumu na Teksaškom sveučilištu u Austinu kojega je i sam pohađao, vodi svoju fondaciju, suvlasnik je novog nogometnog kluba u Austinu i radi kao ministar kulture u teksaškom glavnom gradu.

 

View this post on Instagram

 

Gotta get that pinky nice and straight while you are having a cup of tea.✨ All credit to @officiallymcconaughey

A post shared by Gentleman Network (@gentleman.network) on

Matthew McConaughey je i kreativni direktor Wild Turkey bourbona, a stvorio je i vlastiti viski Longbranch.
Zvijezda filmova ‘Vuk s Wall Streeta’, ‘Interstellar’ i ‘Kako se riješiti frajera u 10 dana’, sa svoje troje djece, 11-godišnjeg Levija, 10-godišnju Vidu i 7-godišnjeg Livingstona, te s 12 godina mlađom suprugom Brazilkom Camilom Alves, živi u Teksasu.

 

View this post on Instagram

 

My inspiration is the person I will be 10 years from now. @officiallymcconaughey

A post shared by Wealthy and Helthy Men (@whmmillionaire) on

Foto: Instagram

Slični članci