Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Oskarovac Matthew McConaughey nadmašio sam sebe moćnom čestitkom sinu Leviju! Duboko emotivnim riječima mnoge je ganuo do suza

U domu oskarovca Matthewa McConaughey i njegove lijepe supruge Camile Alves zavladala je slavljenička atmosfera. Naime, njihov najstariji sin Levi navršio je 16 godina, a tim povodom holivudski miljenik posvetio mu je nikad emotivniju objavu na društvenim mrežama. Zvijezda filma ‘Vuk s Wall Streeta’ uložio je poseban trud u fotomontažu, a duboko emotivnim riječima mnoge je ganuo do suza…

Matthew McConaughey, proslavljeni oscarovac i holivudski miljenik, te zvijezda filmova ‘Vuk s Wall Streeta’, ‘Interstellar’ i ‘Kako se riješiti frajera u 10 dana’, puca od ponosa, a razlog ne može biti ljepši.

Najstariji sin 54-godišnjeg glumca i 12 godina mlađe supruge Camile Alves proslavio je 16. rođendan, a ponosni roditelji uputili su mu nikad emotivniju VIDEO čestitku na društvenim mrežama i ganuli mnoga srca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey)

‘Levi, dolaziš u te godine prijatelju kada ćeš biti samostalan. Tvoja mama i ja se nadamo da smo napravili posao što smo bolje mogli. Nećeš nas uvijek imati kao zaštitnu mrežu vani, u divnom, divljem svijetu. Idi i uživaj. Budi svjestan svoje okoline. Budi svoj. Znaj kada reći da, kada reći ne, kada možda… Vidi dobro u svima, ali znaj da ne obraćaju svi uvijek pažnju. Ne žuri. Uživaj u putovanju’, poručio je proslavljeni glumac u video montaži koju je napravio zajedno sa suprugom, a njegove su riječi dirnule brojne obožavatelje.

Levi McConaughey u svijet društvenih mreža zakoračio je prije točno godinu dana, što je ujedno bio poklon njegovih roditelja povodom njegovog 15. rođendana.

‘Hej, prijatelju, mama ti je danas malo nervozna. Jedan od darova koje ti dajemo je dopuštenje da se pridružiš svemiru društvenih medija’, rekao je Matthew McConaughey obraćajući se sinu. Na snimci je također vidljivo i kako dječakova majka nije mogla sakriti nervozu zbog činjenice da ga puštaju u svijet odraslih.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Levi McConaughey (@levimcconaughey)

Matthew McConaughey je i kreativni direktor Wild Turkey bourbona, a stvorio je i vlastiti viski Longbranch.

Zvijezda filmova ‘Vuk s Wall Streeta’, ‘Interstellar’ i ‘Kako se riješiti frajera u 10 dana’, sa svoje troje djece, 16-godišnjeg Levija, 14-godišnju Vidu i 12-godišnjeg Livingstona, te s 12 godina mlađom suprugom Brazilkom Camilom Alves, živi u Teksasu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci