Make your day different

Logo Cover

Glumački par Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness šokirali objavom o razvodu nakon 27 godina braka, ali i razlogom

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness rastaju se nakon 27 godina braka. Vijest su sami su obznanili u razgovoru za magazin People i šokirali svjetsku javnost…..

Slavnog australskog glumca i ljepotana 54 – godišnji Hugha Jackmana u braku s 13 godina starijom suprugom Deborrom-Lee Furness mediji su mnogo puta pokušali rastaviti ili im barem malo ocrniti skladnu vezu.

Možda je malo tko davne 1996. godine vjerovao da će brak australskog glumačkog para, danas 54-godišnjeg Hugha Jackmana i njegove 13 godina starije supruge Deborre-Lee Furness opstati, no njih su dvoje više puta pokazali da su rođeni jedan za drugoga i da, uz čvrstu ljubav i prijateljstvo koji ih vežu, u njihovom braku jednostavno nema mjesta za ‘nešto treće’. Tim više je vijest o njihovoj rastavi šokirala svijet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arepa Magazine (@laarepamagazine)

Jedan od najdugovječnijih holivudskih parova tako je nakon nešto manje od tri desetljeća okončao brak u kojem su dobili 33 – godišnjeg sina Oscara i 18 – godišnju kćer Avu.u kojem su posvojili dvoje djece, sina Oscara i kćer Avu. Čak i činjenica da zbog spontanih pobačaja nisu mogli dobiti svoju biološku djecu, par sve vrijeme njihovog braka nije omeo u njihovom skladu.

‘Blagoslovljeni smo što smo dijelili gotovo tri desetljeća života, zajedno kao muž i žena, u prekrasnom braku punom ljubavi. Naše se putovanje sada mijenja i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili s osobnim razvojem. Naša je obitelj bila i uvijek će biti naš najveći prioritet. U ovo sljedeće poglavlje ulazimo sa zahvalnošću, ljubavi i dobrotom. Jako cijenimo vaše razumijevanje u poštovanju naše privatnosti dok naša obitelj prolazi kroz ovu promjenu. Ovo je jedina izjava koju će bilo tko od nas dati’, stoji u njihovu službenom priopćenju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

Par se upoznao 1995. godine i nakon samo godine veze uplovio u bračne vode. Tijekom godina, mnogi su izražavali skepsu u dugovječnost njihova braka uslijed razlike u godinama i činjenice da je Deborra-Lee 13 godina starija od Hugha Jackmana, zvijezde ‘X-Mena’.

Ipak, slovili su za jedan od omiljenijih i iznimno skladnih holivudskih parova te su redovito viđani u javnosti s osmjehom na licu i prisnim dodirima.

Posljednji put zajedno su se pojavili na ovogodišnjem Wimbledonu, a 27. godišnjicu braka u travnju ove godine obilježili su romantičnim porukama na Instagramu.

Foto: Instagram

 
PBZ

Slični članci