Make your day different

Logo Cover

FOTO: Slavni Hugh Jackman otkrio zlatno pravilo koje njegov brak s 13 godina starijom suprugom na vrhuncu drži već 23 godine

Iako je slavni australski glumac i ljepotan Hugh Jackman u braku s 13 godina starijom suprugom Deborrom-Lee Furness već 23 godine, mnogo su ih puta mediji pokušali rastaviti ili im barem malo ocrniti skladnu vezu, no njihova ljubav i danas je jednako čvrsta kao i prije dva desetljeća. A sve zbog jednog pravila kojeg se drže od samog početka svoje veze….

Možda je malo tko davne 1996. godine vjerovao da će brak australskog glumačkog para, danas 50-godišnjeg Hugha Jackmana i njegove 13 godina starije supruge Deborre-Lee Furness opstati, no njih su dvoje svijetu već toliko puta pokazali da su rođeni jedan za drugoga i da, uz čvrstu ljubav i prijateljstvo koji ih vežu, u njihovom braku jednostavno nema mjesta za ‘nešto treće’.

 

@thehughjackman

Ove godine par će proslaviti 23. godišnjicu braka u kojem su posvojili dvoje djece, sina Oscara i kćer Avu, a čak i činjenica da zbog spontanih pobačaja nisu mogli dobiti svoju biološku djecu, par nikada nije omeo u njihovom skladu.

Možda je tome doprinijela činjenica da su se našli prije nego su postali toliko slavni, o čemu popularni Wolverine često priča u javnosti, no dugovječnoj ljubavi svakako je kumovalo i jedno pravilo kojeg je već nakon nekoliko tjedana hodanja ‘nametnula’ sama glumica.

 

@thehughjackman

Od prvoga dana veze koja je započela oko dvije godine prije stupanja u brak, a znatno prije nego su oboje postali tražene zvijezde, Deborra-Lee Furness predložila je da od sada pa zauvijek paze da se nikada ne dogodi da budu više od dva tjedna razdvojeni jedan od drugoga.

Običnim parovima to bi se pravilo moglo činiti neučinkovito, no holivudskim zvijezdama naviknutima na stalna izbivanja zbog posla, takvo je pravilo itekako važno.

 

@thehughjackman

‘U našem se slučaju pokazalo kao ključno, jer je to taman dovoljno vremena da se ne otuđimo jedan od drugoga i da se silno veselimo ponovnom susretu, što nas drži već 25 godina zajedno’, otkrio je stranim medijima popularni glumac.

 

@thehughjackman

 

Fotografije: Instagram

Slični članci